Kızlar lütfen bi bakarmısınız RESİMLİ

pamukprenses60

Kocasının Prensesi=)
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
778
454
323
Biraz silik olanı dün akşam yaptım efektli zaten bide bu sabah yaptım onla oynama yok çizgi koyulaşmışmı adet günüm bugün bide hiç heveslenemiyorum bebetime diye testle yaptım burda baziları yalnış demiş testle ilgili ama ikiside yalnış çıkarmı ki deneyimlileriniz varrsa bu testle bi yardımcı olun kızlar

Hamile değilsin ne yazık ki adet gününün bikaç gün daha geçmesini bekle ve öyle dene

Hamile değilsin ne yazık ki adet gününün bikaç gün daha geçmesini bekle ve öyle dene
yani değilsin derken nerden anladın ikinci çizgi silik diyemi yoksa adet geçmedi diyemi anlamadım ayrıca dün olmam lazımdı ama ben bugunmus diye konusuyorum ayrıca hiç ağrım yok ben sadece şüphem bebetime dan dolayı acaba diyorum yoksa ilk gebeliğimide adet günü silik çizgiyle ögrendim

Benim gözleri doktora götürmem lazım valla iyice gitmiş su resime baktıktan sonra anladım ya da efekt var diye tam göremedim ...

Evet öyle durumlar olabiliyor mesela bende ilk çocuğumu öyle öğrendim ama eşime bi türlü hamileyim diye inandiramadim evet belki de hamile olabilirsiniz ama tam belli değil tek çizgi gibi duruyor ama bi hafta daha bekleyip öyle yapsan ya da kan testi git ver yarım saate çıkıyor zaten bunu beklmemktense öyle de yapabilir sin

Ben gördüm efekli degil de digerinde :) 2 günde 1 baktır cnm
aynen canım zaten foto hariç daha net gözüküyoda bide efektli olan dündü zaten bu sabahki daha koyu dünküne göre demekki diğer arkadasların gözünde bi problem var:)bide canım bebetime ile yaptım ama 5 dk da çıktı hani ikiside bozuk olma ihtimali çok düşüktür diye düşünüyom ama hala hevesim kursagımda sevinemiyorum Allah herkesin gönlündekini hayırlı kılsın inşallah

İkinci çizgi var gibi ama sarı renk mi pembe renk mi çözemedim tam.Ama var gibi ve sanırım adet düzensizliğin var çünkü çok çok silik adet gününe göre

Başka marka ile de dene cnm ozaman emin olursun

İkinci çizgi var gibi ama sarı renk mi pembe renk mi çözemedim tam.Ama var gibi ve sanırım adet düzensizliğin var çünkü çok çok silik adet gününe göre
pembe canım sarı olsa bu kadar takmazdım hala adet olmadım bide benim bu kadar silik olması nedeni 24 günde bi regl oluyorum saati şaşmaz yani döngüm kısa oldugu için daha dün görebildim bu sebeple hayırlısı bakalım

Pembe renkse hamilesin o Zaman hayırlı olsun çok yeni

Ikinci testte silik cizgi var sanki. Ben de bebetime ile yapmistim. Hatta burada kotu yorumlar okudugum icin guvenemedim. Ama doktorum idrar testinde ciktiysa vardir, kolay kolay yanlis cikmaz demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…