Kızlar Lütfen Bi Fikir Verin Bana !!!

Babanın tutumu belli canım isteseniz de o kızı göndermez. Ama annen ve sen kızdan rahatsız olduğunuzu baban yokken hissettirebilirsiniz. Kendi aranızda konuşun ama sürekli kıza laf çarpın. Örneğin annen sana kızım işlere yardım et, ben senin hizmetçinmiyim bıktım valla, kendi doğurmasam evden atardım falan desin. Yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali. Baban yokken kızla hiç konuşmamaya çalışın ve ondan ne kadar rahatsız olduğunuzu hissettirin. Ders çalışırken müziği falan aç, kişisel bakım ürünlerini kullan, kıyafetlerini al yani rahatsız edecek şeyler yap. Eğer babana şikayet ederse o bizi yanliş anlamış dersiniz. Bu kızın gitmesinin tek yolu gitmeyi onun istemesi ve bunun için elinizden geleni yapın derim ben. Böyle saygısız ve insanları suistimal eden bir kişiye zaten başka türlü de davranılmaz.

Bulmus rahati gidermi yüzsüz sey.gitmesi icin rahatsiz edilmesi lazim babaya caktirmadan tabi.kendi evinde bu rahat varmiydi acaba da bu kadar yayildi.

Gerekirse hic yoktan huzursuzluk cikar valla kimse onun hizmetcisi degil kendini bilmeyene haddini bildirceksin bu böyle.

sinir oldum:47:

ne aptal kız ya neişi var sizin evde kalsın yurtta ne alaka sizde kalıyo ya, huzursuz edin annenle bir olun dışlayın kahvaltısını hazırlamayın yüzüne gülmeyin evde kalabalıklaştı gibisinden laf sokun huzursuz edin sevmediğinizi istemediğinizi belli edin aslında anneniz kızın annesini arayıpta uygun bi dille söylesede olur. çok kötü bişey ya dört yıllık misafirmi olur.

o ne öyle yaa...
neredeyse hiç tanımadığı insanların evine yerleşmiş, kıza bak!
bi de sizin olması gereken hakları o kullanıyor.
erkek kardeşin eve gelemiyor onun yüzünden öyle mi!! :53:
sanki o kızınki can da, sizlerinki patlıcan!
baban bi kere kabul ettik şimdi git dersek ne derler diye düşünüyodur. adam haklı git diyemez.
asıl yüzsüzlük kızda.
madem ailesinin durumu iyi, arkadaşlarıyla eve çıksın.
kıza her yanlışında laf falan sok. ezdirmeyin kendinizi.
ayy sinir oldum ya!

Ayy okurken kriz geçirdim.Ben kendi amcamın dayımın evinde kalmaya bile çekiniyorum kıza bak sen hem akraba değil hem huysuz yüzsüzün teki.....:47:

Ev senin. Canından bezdirebilirsin istesen.
Aklını kullan tatlım. Ben olsam 3günde dünyayı başına yıkarım onun.
Duşa girince vanayı kapat. Diş fırçasını kılozete at sonra çıkar kullansın :). Ya o kadar çok şey yapabilirsinki. :) Eğlenceli bile olabilir. Yak o yüzsüzün canını. Ayy ben bile burdan saçını başını yolmak istedim. Göndersene şunu bana :47:

Çok i,lginç bi durum.
Annen ne diyor bu duruma?
Şimdiye kadar hiç ortada olmayan bir akrabnın birden ortaya çıkması, kızın gelip sizin eve yerleşmesi, babanıza babası gibi naz yapması isteklerin yaptırması vs.
Çok ütopik olucak belki ama neler duydum ben şu hayatta, bu kız babanızın sizden şimdiye dek sakladığı öz kızı filan olmasın ???

Daha neler duyacağız.. İnsanlar misafirliğe gittiklerinde bile diken üstünde dururken bu ne rahatlık şaşırdım kaldım..

kahvaltıya çağırmayın, masaya onun için tabak koymayın, eline tutuştur viledayı hadi ben süpürüyorum sen de arkamdan sil de mesela, bilgisayarda işim var de o oturur oturmaz. veya yanında bu ay elektrk faturası cok gelmiş gbi söylenin, kardeşin içinde ah canım kaldı gurbet ellerde kendi evine bile gelemio die söyleyip dur
diceksiniz kimseye böyle davranılır mı? arkasından atıp tutuluyosa yüzüne de belli etmek kabalık değil insanlıktr bence

İş yapmamasını,her şeyde hazıra konmasını,kardeş/abla olsa çekiyosun da,böyle bi durumda çekmek zorunda değilsin kesinlikle!Baban her ne kadar hatır meselesi yapsa da,her şeyi sen ve annen çekiyosunuz anladığım kadarıyla.Ayıp olur diye sessiz kalırsanız,bu böyle devam eder,alışkanlık haline gelir.Birkaç arkadaşın da dediği gibi,manevi olarak onu rahatsız ederseniz,bir süre sonra o kalmak istemicektir heralde.Yani o kadar da vurdumduymaz olunamaz diye düşünüyorumm:44:

valla cazgır olcaksınız başka yolu yok.

bu kız benim evime gelseydi 2 gün sonra ayakkabısını giymeden kaçardı:51:

ne alaka ki akrabanız olabilirde siz ilk kez gördüğünüze göre samimi bir akrabada değilmiş..Baban görüşüyormuydu yani ailesine karsı içsel bir vefa borcu falan mı varda sizi hiç dinlemiyor?

Kız yüzsüz terbiyesiz kızın ailesi de bir o kadar rahat ve terbiyesiz insanlar da ben asıl babanıza çok kızdım kendi evlatları, kendi evinin huzuru mu önemli yoksa uzaktaki saçma sapan akrabların saçma sapan çouğu mu?

aynı durum bizdede yaşandı uzaktan bir akrabamızın kızı bize kalmaya başladı bu arada biz evde 3 kızız kafalar uyuşmadı kzın hal ve tavırları bizim ailemize uymadı gece gece kapımızın öünde ne olduğu belirsiz arabalar insanlar dolanmaya başladı kız kardeşim artık birgün bir kazak yüzünden kıza demiş ki yarın bu evi terkedeceksin yoksa seni saçlarından bu merdivenlerden sürüyerek ben atarım kız 2 gün sonra yurda yerleşti sen sağ ben selamet yeniden doğmuş gibi oldu bizimkiler çünkü hergün bir stres hergün bir gerilim oluyordu bir an önce kurtulun bu kızdan

kiz dagdan gelmis bagdakini kovacak yaa :47:
babanizla konusun bence bu ne boyle :53:
annen babanizin aklina girip onu ikna eder diye dusunuyorum.
yani kadinin universiteden oglu geliyor tatile ama evinde kalamiyor, yuh :41:
acilen babanizla konusup babanizi gelecek yil kizin yurda geri donmesi icin ikna edin.
hatta gelecek yili beklemeyin, ikinci donem basinda girsin yurda onunla mi ugrasacaksiniz? :63:
insan ara sira gelir, hadi haftada bir gelsin kalsin o da olur ama hep olmaz ki...

Kızlar cuma akşamı internet muhabbeti oldu yine. Ben internet istiyorum dedi. Ben istemiyorum alınmıcak dedim bende. Ertesi gün vın almış kendine iyi yapmış naparsa yapsın kendi başına. Tüm hafta sonu arkamda dolandıabla yardım ediyim falan filan diye işleri yaptırdım yüz vermedim. Biraz önce msj atmış. Ablaa dolaptaki beyaz bere kimin takabilir miyim nerden aldınız çok güzel diye. Bende sadece "benim.." yazıp yolladım akşam görcez bakalım takmış mı takmamış mı ..Hafta sonu erkek kardeşim geldi.Düzcedeki evlerinden bi arkadaşı aynı bizim evdeki kız gibiymiş evden çıkarmışlar. İkigün boyunca yüksek sesle kızın olduğu her yerde konuştu "hiçbişeye yardım etmiyo kendi işlerini bile yapmıyo onu mu çekicez bizde evden çıkardık" diye ondan galiba tutuştu kız. dün makarna falan yapmış "hmm o mu yaptı" dedim yemedim bende.

Back
X