Kızlar lütfen bilenler bi yardım etsin

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.581
158
Arkadaslar Merhaba sanırım bütün konularimi gebelikten açacağım. Ya kızlar ben şu an 5 haftalik hamileyim kahverengi akintim başladı dünden beri doktora gittim düşük tehlikesi olabilir dedi ultrasona girdim kese de bi problem görmedi ilaç verdi beta hcg më baktı tekrar 2 hafta once 2680 di şimdi 3078 iyi dedi ama ben evham yaptim ya ne biliyim bana dediki beta hcg ne bakicaz değerde düşme olduysa gebelik bitmiş demektir dedi %60 artmış olması lazım dedi %60 olmasa da benim ki 2680 den 3078 e atmış nasıl kızlar sizce ya tecrübesi olan vardır ne biliyim o kadar stresliyim ki anlatamam ilk gebelik bu düşer diye çok korkuyorum bol bol yatcaksin dedi bana

Ana kimse yok mu fikir verecek

Arkadaşım bol bol yat. Mecbur kalmadıkça kalkma hatta. Bir bilgim yok ama inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu.

Ana kimse yok mu fikir verecek
Kahverengi kan eski kandır çok panik yapmayın. Kırmızı olmadıkça ve yoğun akmadıkça çok risk teşkil etmez.
Sadece betanızın 2haftada 2600den 3000e çıkması biraz şüpheli durum yaratmış. Normal oranda katlanmamış görünüyor ya da belki siz rakamları karıştırmışsınızdır.
İnşallah bebeğiniz size tutunur, güzel haberlerle gelirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…