Kızlar lütfen bir bakın!?

Lockam46

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
3.171
2.265
333
Bugün ayrıntılı ultrason çekildi . ve bebeğinin kalbinde bir nokta ile kalp parlaklığı teşhisi kondu . ama doktorum sorun teşkil edecek bir durum değil . o noktaciklarin sayısı önemli . ege r 3 4 tane olsaydı o zaman bebeğinz kalbi delik doğabilir derdim . yine de iciniz rahat etsin istiyorsanız. çocuk kardiyologu var muayenehanesi . istersiniz o profesöre fetal ekol çektirdin . ama bana sorarsanız gerekyok dedi. bu durumla karşılaşan var mi aranız da . ben ne yapicgaimi bilemedim . :/ kötü mu bu durum iyi mi onu da bilemiyorum . bu arada bebegin digger uzuvlarinda iç organlarında vs hiçbir sorun yok. hepsi normal çıkti. %90 özürlü değil dedi. o kadar

bu haftalarda genelde böyle şeyler olabiliyor canım ilerleyen zamanlarda o noktalar da kapanıyor bir çok kişide denk geldim bu duruma... ama içim rahat değil diyorsan doktorunun dediklerini yaptırabilirsin ... üzme kendini

Doktorum çokta gerekli görmedi zaten
ama yine de doktor tavsiyesi verdi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…