Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar lütfen bir tık ne yapmalıyım ??(özellikle küllümango lütfenn)

ssin

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
5
0
6
35
Bursa
saçlarımda kızıldan geriye kalanlar turunculuklar ve kendi rengim kumrallar var tek renk bir kahve olsun istiyorum ne yapabilirim igora kızıllık azaltıcı işe yarar mı?

normal kızılsız bir kahve istiyorsan kızıllığı olmayan bir ton seçmen gerek. ama tüm kahvelerde kızıllık vardı.
koyu kumral ya da kestane rengi öneririm. içine de igora 0.22 katman gerek
ben iki tırnak boyu kadar katıyorum. yarım parmak boyu kadar da katabilirsin sorun olmaz. bunu 20 günde bir tekrarlayacaksın istediğin ton olana kadar. turuncu azaltıcıyı ne kadar fazla koyarsan o kadar koyu tutar, ne kaçar az koyarsan da turunculuğu kapatmaz. kahve ile igorayı kullanman bir işe yaramaz. biri kızıllık içerir, biri kızıllık giderici çünkü. biribirini eşitler sana bir faydası olmaz.
koyu küllü kumral, küllü kestane gibi renklerde denemelisin. bence igorayı yarım parmak boyu kadar kullanmanda sorun çıkmaz
uçlar koyu dipler açık tutuyosa en son uçlara sür boyayı ki renk eşitlensin.

çookk teşekkürler ben palette koyu kahve boyamayı düşünmüştüm koyu kumral yapayımmm ozaman peki 0 33 işe yaramaz mı ?
ya da sıcak çikolata kızıllı bir kahve o bu tabanım üzerine nasıl olur ben alacalı olmasın istiyorum renk çok farketmez açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…