Kizlar lutfen biri bana anlatsiin cok kotuyum lutfenn :(((

theordernever

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
44
2
13
Adana
merhaba bayanlar oncelikle bir hafta kadar oncde hayatimda ilk defa vajinaya elle temas seklinde yuzeysel bir yakinlasmamiz oldu kesinlikle tam bir cinsellik yasamadim ve hatta uzerime bosalma gibi bir durum bile olmadi. sonrasinda da sortlar varken bir yakinlasmamiz oldu ama kiyafet varken birsey olmayacagini bildigimden onu sorun etmiyorum. ancak normalde de evhamli bir insanimdir ve su anda nisanlimin elinin temiz olup olmadigindan emin olamiyorum yani sperm acisindan :/ daha adetime 12 gun olmasina ragmen iki gundur feci halde gogus uclarim aciyor ve hatta biri catlamis. bunun bir belirti oldugunu okudum internette, acaba oyle midir? Sizce benim birsey olmaz diye dusundugum seyler gebelik yaratabilir mi? Kafayi yemek uzereyim lutfen yardim edin,bir fikir verin banaa :((((:43:

Anlattiginiz sekilde bir gebelik olusmasi pek mumkun degil. Psikolojik olarak yasadiginiz olaydan oturu adet oncesi belirtilerini normalden daha erken gosteriyorsunuzdur. Endiseye kapilmayin derim ;)

Son düzenleme:
merhaba bayanlar oncelikle bir hafta kadar oncde hayatimda ilk defa vajinaya elle temas seklinde yuzeysel bir yakinlasmamiz oldu kesinlikle tam bir cinsellik yasamadim ve hatta uzerime bosalma gibi bir durum bile olmadi. sonrasinda da sortlar varken bir yakinlasmamiz oldu ama kiyafet varken birsey olmayacagini bildigimden onu sorun etmiyorum. ancak normalde de evhamli bir insanimdir ve su anda nisanlimin elinin temiz olup olmadigindan emin olamiyorum yani sperm acisindan :/ daha adetime 12 gun olmasina ragmen iki gundur feci halde gogus uclarim aciyor ve hatta biri catlamis. bunun bir belirti oldugunu okudum internette, acaba oyle midir? Sizce benim birsey olmaz diye dusundugum seyler gebelik yaratabilir mi? Kafayi yemek uzereyim lutfen yardim edin,bir fikir verin banaa :((((:43:

bu şekilde hamile kalman olanaksız. Sadece psikolojik seninkisi canım

dimi ya o kadar kolay olmuyor
hormon baktır yumurtlama takip et
bu ay da olmadı acaba belirti mi
kafayı yedim

Ben altı aydır uğraşıyorum hamile Kalayim diye öyle kolay değil canım ne işler hamile değilsin merak etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende eli temizmiydi mikrop kapmismiuimdir diye sorcaksin sandim
konu daha vahimmis
o sekilde hamile kalamazsin canim, bu spermler oyle cuzdan gibi elle tasinmaz herhaalde :)

Back
X