2 sene az bir zaman değil seni anlayabiliyorum. ama şu an kendini geleceğini düşünmen lazım..
inanki üniversitede daha güzel aşklar yaşayacaksın. lisedekiler çocuklukmuş diyeceksin.
derslerine odaklan. ipin ucunu bir kaçırırsan birdaha yakalayamazsın. ben sırf son sene bu aşk meşk olaylarına çok zaman ayırdığım için sınava bir sürü eksikle girdim.
şu an olduğum yerde kötü değil ama daha iyileri olabilirdi..
son sınıfta kendi sınıfımdan biriyle çıkmaya başlamıştımhaklısın sendemi ayrılık yaşamıştın
son sınıfta kendi sınıfımdan biriyle çıkmaya başlamıştım
ayrılıklar barışmalar kıskandırmaya çalışmalar
birde hep gözünün önünde.. sabahtan akşama kadar
e tabi durum böyle olunca derslerde etkilendi tabii
Bu günleri çok ararsın her şey gelip geçici bir bakmışsın başkası çıkar karşına yarın öbür gün ama bu sınav geleceğin demek ne yap et derslerine odaklan bir kaçtı mı olay bitiyor çünkü :26:
Kendimden biliyorumallahtan istediğim yere kapak attım, istediğin yere bir kapak at aşk meşk işleri ondan sonra olur elbetteki ama bu sınav senin geleceğin aklını kullan
İnşallah istediğin yerlere gelirsin canım
üniversitede emin ol çok daha iyisini bulacaksın tecrübeyle sabit
ayrılığa gözün aydın denmez ama inan gözün aydın diyesim geldi...
çünkü aşkla meşkle uğraşınca ne ders çalışılıyor ne dersanede okulda ders dinleniliyor...
tam ders çalışcaksın test çözmeye oturuyorsun, zırt bi mesaj zırt bi telefon :)
aşkım sevgilim balım kelebeğim sözcükleri, aman işte yüreği pır pır etmeler, gelecek hayalleri pembe panjurlu evler falan derken ne ders çalışabiliyorsun ne odaklanabiliyorsun
senin yerinde olsam hayırlısı buymuş derim otururum derslerime bi sarılırım en güzel geleceğim için çabalarım....iyi bi üniversiteye yerleşmek için canla başla azmederim....
inan öyle şeyler yaşayıp göreceksin ki, bugün durup duruken ağlamay başladığın o dakikalara ilerde güleceksin :)
gönlünce olsun herşey...başarılar dilerim...
hep öyle diyorlar ama şuan bunu gelde bana anlat((
anlamaman çok normal tabiki ama hayatım boyunca neler yaşadım ayrılıklar küslükler ama ne işimi ne eğitimimi etkilemesine izin verdim sen güzel sağlıklı ve eğitimli oldukça insanlar peşinden gelir gerisi yalan
nasıl başardın işini, eğitimini etkilememesini, nasıl düşündün nasıl bir yön çizdin peki; insan ister istemez oluyor çünkü ne oluyorsa
ağır oldu bu :26:Öğretmenlerimin parmakla gösterdiği bir öğrenciydim, öğrenim hayatım hep övünülesi belgelerle dolu.
Ne zaman ki liseye gittim, o zaman bittim. Evet yine öyle bir öğrenciydim ama sürekli öğretmenlerimin ikazına maruz kalırdım biz senden daha yüksek başarılar bekliyoruz diye.
Olay aşk meşk değil, arkadaş çevresi de çok önemli. Gezmeler tozmalar, dersi asmalar, sınavları takmamalar.
Çok güzel okulları kazanabilecek kapasitedeyken hiç umursamadım, tebrikler bana ki hala lise mezunuyum.
Ne güzel asgari ücretle çalışıyorum, ay sonu nasıl gelir derdi falan şahane yani. Hayat kalitem de bütçeme göre tabi, değme keyfime.
Demem o ki, sen böyle devam et. Okuma. Derslerini takma. Nasıl olsa el oğlundan çok fayda var sana. Benim o arkadaşlarımın bir tanesi bile nasılsın diye aramıyor şimdi. Gönül işleri de oldu, hepsi kara kaplı bir deftere gömüldü gitti. Şimdi hangisi var hani? Tabiki hiçbiri.
Şimdi hiç derslerini sınavlarını falan umursama, nasıl olsa sana burda tavsiye veren her büyüğün gibi sen de bir gün büyüyeceksin. Sen de okuma ki senin gibilere benim gibi tavsiye verebilesin. Onlara okumamanın ne kadar mükemmel bir duygu, şahane bir yaşam tarzı sunduğunu anlatabilesin. Artık ileride ne işe girersen gir alacağın maksimum 1200 TL civarı maaşla gül gibi geçinir gidersin.
Kızlar benim 2 senelik bi ilişkim vardı ve yeni ayrıldık..
Son senem lisede, dershanem başladı annem üniversiteyi kazanmamı okadar çok istiyorki butik dersaneye yazdırdı beni.
Ailem benden çok umutlu; bende çok umutluydum kendimden aslında 1 ay öncesine kadar, o üniversitede neymiş çalışayımda yapamayacağım şey yok deyip durdum kendime, onunla severek ayrılsakta okadar zor geliyor ki sürekli aklımda, derslere odaklanamıyorum tek başıma hiç kalamıyorum şurda okulların açılmasınada kalmış 20 gün yoğun bir tempo bekliyor beni ama motive olamıyorum, durup dururken ağlıyorum, alışmaya çalışıyorum ne yapacağım ben kızlar, çalışma isteğim gitti resmen, dersane başlamadan önce baya bi ilerlemiştim konularda Allahtan dersleri şuan kaçırmıyorum aklımı veremediğim zamanda, ama bu böyle nereye kadar ki..
Ben de üniversiteyi kazanmak çok istiyordum, hala istiyorum ama çok zor günler geçiriyorum lütfen bana moral verin ne olacak halim :'(
Ben yanımda olacağını düşünmüştüm hep bu sene onun ama o yok, halimi gören hocalarım çok iyi olmuş diyorlar bu sene için.
Ama kolaymı ki dolu dolu 2 sene kızlar :''((( ......
Kızlar benim 2 senelik bi ilişkim vardı ve yeni ayrıldık..
Son senem lisede, dershanem başladı annem üniversiteyi kazanmamı okadar çok istiyorki butik dersaneye yazdırdı beni.
Ailem benden çok umutlu; bende çok umutluydum kendimden aslında 1 ay öncesine kadar, o üniversitede neymiş çalışayımda yapamayacağım şey yok deyip durdum kendime, onunla severek ayrılsakta okadar zor geliyor ki sürekli aklımda, derslere odaklanamıyorum tek başıma hiç kalamıyorum şurda okulların açılmasınada kalmış 20 gün yoğun bir tempo bekliyor beni ama motive olamıyorum, durup dururken ağlıyorum, alışmaya çalışıyorum ne yapacağım ben kızlar, çalışma isteğim gitti resmen, dersane başlamadan önce baya bi ilerlemiştim konularda Allahtan dersleri şuan kaçırmıyorum aklımı veremediğim zamanda, ama bu böyle nereye kadar ki..
Ben de üniversiteyi kazanmak çok istiyordum, hala istiyorum ama çok zor günler geçiriyorum lütfen bana moral verin ne olacak halim :'(
Ben yanımda olacağını düşünmüştüm hep bu sene onun ama o yok, halimi gören hocalarım çok iyi olmuş diyorlar bu sene için.
Ama kolaymı ki dolu dolu 2 sene kızlar :''((( ......
merhaba canım.
ben kendimden yola çıkarak sana yardımcı olmaya çalışacağım.
eşimle lise ikide tanıştık, lise sona geldiğimde sürekli ayrılıp barıştık.
sürekli kavga kıyamet.
en sonunda 3 ay boyunca ayrıldık.
ama ben bu dönemde ne zaman sevgilime kızsam hırsımı test kitaplarından alırdım. kulağıma müziğimi de takar deli gibi test çözerdim.
ağladığım zaman da çok oldu. ağlamaktan uyuyamadığım geceler oldu..
ama ne yaşarsak yaşayalım hep daha çok hırslandım. kendimi derslere verdim.
sonunda da beklediğimden de iyi bir puan alıp istediğim bölüme yerleştim.
kitapları açtığım anda geri kalan düşünceleri kafamdan çıkarıyordum. lütfen sen de bunu dene.
bir arkadaşım da 3 senelik sevgilisinden ayrıldı.
çocuk terketmişti. aynı okuldalardı.
kız sürekli ağlıyordu.
ama sınav bitti ikisi de üniversiteyi kazanınca barıştılar.. çünkü çocuk derslerini etkilemesin diye ara vermek istemiş meğer. şimdi hala birlikteler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?