Kızlar lütfen cevap verin deneyenler

Denizcim45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2024
22
1
1
29
Burda ve bir çok yerde okuyup denedim affedersiniz sevgilim üstüme boşaldı ve cekip enjektörle vajinama enjekte ettim sonrasında bacaklarımı dikip uzandım 5 gün oldu heyecandan ölcem hamile olabilir miyim not yumurtlama döneminde yaptım

Burda ve bir çok yerde okuyup denedim affedersiniz sevgilim üstüme boşaldı ve cekip enjektörle vajinama enjekte ettim sonrasında bacaklarımı dikip uzandım 5 gün oldu heyecandan ölcem hamile olabilir miyim not yumurtlama döneminde yaptım
Sevgilin hamileligi istememesine ragmen mi yaptin 😃 kiz ne fenasin

Daha kaç tane bu konudan açacaksın? Bahsettiğin şey etik değil. Zaten olma ihtimali de yok. Terapi falan görmelisin

Yani kalırsam tabi ki de isticek ahahahs
Çok yalnis birşey belki istemeyecek cunku zaten korunuyormus bir bebeği ortak kararla dünyaya getirmek gerek tek kisinin isteğine asla bağlı olmamalı ki kalmiski evli bile değilsiniz bunu yapma amacıniz sırf evlenmek için mi çocuk olursa evlenmek zorunda kalacak diyemi.lutfen yapmayın böyle şeyler belki sevgiliniz çocuğa alisamiycak zoraki hicbirsey olmaz olan o günahsız sabiye olur kimseye birşey olmaz ben 5 senelik evliyim oğlum tedaviyle oldu doktor ikinci çocuk için tekrar tedavi olmamı istedi yoksa ilerde çocuk sahibi olmamin düşük olduğunu söyledi.korumayi ve çocuk yapmayı istedigimi söyledim eşim bu duruma 3 ay sıcak bakmadı sonradan kabul etti ben evli olduğum halde böyle bir işe kalkışamam

Allah akıl fikir versin.

Daha kaç tane bu konudan açacaksın? Bahsettiğin şey etik değil. Zaten olma ihtimali de yok. Terapi falan görmelisin
Etik olmadığını zaten biliyorum fikir almam sizi neden rahatsız etti cevap vermeyin gecin görmek istemiyorsanız engelleyin

Back
X