Kızlar lütfen cevap verin kese (dışgebelik ?)

hellobabys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
718
398
33
28
Dün kan verdim beta 2500 dü bugün doktora gittim vagınal baktı keseyi göremedi pazartesi tekrar gel dedi sonradan keseyi gören var mı yada dış gebelik olabilir mi artışlarım hep düzenliydi ama 2 katı oldu hep hatta bazen daha fazla

Dün kan verdim beta 2500 dü bugün doktora gittim vagınal baktı keseyi göremedi pazartesi tekrar gel dedi sonradan keseyi gören var mı yada dış gebelik olabilir mi artışlarım hep düzenliydi ama 2 katı oldu hep hatta bazen daha fazla
kacıncı haftadasınız suan

Bence endişe etmeyin benim kese 5.haftada beta 4000 küsürken gözüktü

Ben 4+5 haftalıkken vajinal ultrasondan gördüm. Sana nasıl bakıldı vajimal mi

1000 gibi değerlere ulaştığında vajinal görünür 3000 gibi değerlere ulaştığında karından da görünür

Bugün başka bir doktor buldum o gördü ama dedi sağlıksız bir kese gibi gene de erken dedi
Selam canim..bende dün gitdim doktora 5 haftalik dedi kese gözukuyo ama boş dedi . 2 hafta sonra bakalim dedi. Sordum peki bu normalmi ? Evet dedi 5 haftada böyle oluyor dedi. İlk hamileliyim onuda soyleyim hic belirtim yok bunu yasayanlar varmi ?

Selam canim..bende dün gitdim doktora 5 haftalik dedi kese gözukuyo ama boş dedi . 2 hafta sonra bakalim dedi. Sordum peki bu normalmi ? Evet dedi 5 haftada böyle oluyor dedi. İlk hamileliyim onuda soyleyim hic belirtim yok bunu yasayanlar varmi ?
Benimde öyle ama boş olabilir bence erken canım. Onun için benim kese de sağlıksız gibi dedi

Back
X