Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim adet günümden 1 gün sonra koyu kahverengi lekelenmem oldu sancı falan da olmadı 2 3 gün sürdü az az lekelenmem o bittikten sonra test yaptım ve 5 dk da sonuç belli ediyor diodu benimki de sonuç çıkmayınca bıraktım 1 saat baktığımda 2 çizgi vardı acaba gebelik mi yardımcı olurmusunuz lütfen
İnşallah hayırlısı olsunPozitif kan ver bence hayırlı olsun o kahve rengi lekede yerleşme kanaması muhtemelen
Yani bence kuruma çizgisi değil kaç dk da cıktı sonuc ve testin markası neİnşallah hayırlısı olsun
Tşk ederim koruma çizgisi değil demi öyle de olabiliyormuş
Bence hamilesiniz kuruma çizgisi grimsi oluyor çünkü bu pembeye benziyor inşallah vardırKızlar benim adet günümden 1 gün sonra koyu kahverengi lekelenmem oldu sancı falan da olmadı 2 3 gün sürdü az az lekelenmem o bittikten sonra test yaptım ve 5 dk da sonuç belli ediyor diodu benimki de sonuç çıkmayınca bıraktım 1 saat baktığımda 2 çizgi vardı acaba gebelik mi yardımcı olurmusunuz lütfen
Ben 5 dk dan sonra testi indirdim bir saat sonra fln baktığımda böyle gördüm testin markası da prodoctor erken gebelik testiYani bence kuruma çizgisi değil kaç dk da cıktı sonuc ve testin markası ne
Grimsi foto varsa atabilirmisniz acaba çok tşk ederimBence hamilesiniz kuruma çizgisi grimsi oluyor çünkü bu pembeye benziyor inşallah vardır![]()
Prodoctorda ben hiç kuruma çizgisi görmedim bence bu net pozitifBen 5 dk dan sonra testi indirdim bir saat sonra fln baktığımda böyle gördüm testin markası da prodoctor erken gebelik testi
Çok tşk ederim testi tekrarlicamProdoctorda ben hiç kuruma çizgisi görmedim bence bu net pozitif
Sonucu bizede söyle merak ederiz inşallah hamilesindirÇok tşk ederim testi tekrarlicam
TabiSonucu bizede söyle merak ederiz inşallah hamilesindir![]()
Fotoğrafta bile çıkmıyor canım o ya gozle bile zor gornuyor o derece diyim ama seninki net gornuyorGrimsi foto varsa atabilirmisniz acaba çok tşk ederim
Tşk ederim hayırlısı diyelimFotoğrafta bile çıkmıyor canım o ya gozle bile zor gornuyor o derece diyim ama seninki net gornuyor
Aynen kan verdinizmiTşk ederim hayırlısı diyelim![]()
İkinci çizgi gözüküyor. Bence gidip kan verin. Lekelenme için ilaç verebilir her ihtimale karşı. Yerleşme kanaması da olabilirKızlar benim adet günümden 1 gün sonra koyu kahverengi lekelenmem oldu sancı falan da olmadı 2 3 gün sürdü az az lekelenmem o bittikten sonra test yaptım ve 5 dk da sonuç belli ediyor diodu benimki de sonuç çıkmayınca bıraktım 1 saat baktığımda 2 çizgi vardı acaba gebelik mi yardımcı olurmusunuz lütfen
En kısa zamanda gitmeye çalışicamİkinci çizgi gözüküyor. Bence gidip kan verin. Lekelenme için ilaç verebilir her ihtimale karşı. Yerleşme kanaması da olabilir
Yarın inş evim sağlık ocağına uzak biraz o yüzdenAynen kan verdinizmi
Anladım cnm Allah hayırlı haberler almayı nasip etsinYarın inş evim sağlık ocağına uzak biraz o yüzden
Güzel haberler alırsınız inşallahEn kısa zamanda gitmeye çalışicam