Kızlar lütfen çizgiyi görüyorum deyinn :))

umutlandırmak adına söylemiyorum bende de ilk belirtiler üşütmüş gibi akıntım artmıştı terlemeler sıcak basması ay fenalık geçiriyordum allahtan hava soğudu çok terlemiyorum :)
hayırlısıysa olsun inşallah..sizde sağsağlim kucağınıza alın inşallah..

Canim hamilesin gozun aydin :)) daha cok yeni. Benimde bundan biraz daha belirgin cikti kan testi yaptirdim hatta bugun ogrendim bebisim 15 gunlukmus :) hamilelik olmadigi durumlarda bembeyaz cikiyo
ya sen ciddi misinnn :)))))))) peki senin kaç saat sonra belirdi böyle ?? ay nasıl sevindim tebrik ederim canımm

ya sen ciddi misinnn :)))))))) peki senin kaç saat sonra belirdi böyle ?? ay nasıl sevindim tebrik ederim canımm
Bende senin gibi bu testten aldım cizgi seninkinden biraz daha belirgindi 15 dk bekledim sonra emin olamadım 20 tl lik bi test vardı adetin bir gun dahi gecikse direk cikariyo onu yaptim ve sonuc belirgin iki kirmizi cizgi :)) bence kan testi yaptır haberini bizede ver :))

ya benim adetime daha 5 gün var biraz daha beklesem mi diyorum..tebrik ederim canım seni :)

bide senin ilk anda oluşmuş galiba benim 2 saat sonra belirdi 2.çizgi

Gözünaydın :) bence teyitlemek için bi kan testi vermende fayda var çünkü biliyorsun bazen çizgiler yanıltabiliyor :) Allah gönlüne göre versin canım

Gözünaydın :) bence teyitlemek için bi kan testi vermende fayda var çünkü biliyorsun bazen çizgiler yanıltabiliyor :) Allah gönlüne göre versin canım
yok ya moralim bozuldu şimdi gene bi idrar testi yaptım 2.çizgi ondada hemen çıkmadı gene geç çıkacak galiba..belkide yok test geçersiz oluyo

Hayirli olsun bende kizimi 5 gun once silik cizgiyle ogrenmistim simdi ayagimda salliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…