- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
- Konu Sahibi denizdeniz06
-
hayırlısıysa olsun inşallah..sizde sağsağlim kucağınıza alın inşallah..umutlandırmak adına söylemiyorum bende de ilk belirtiler üşütmüş gibi akıntım artmıştı terlemeler sıcak basması ay fenalık geçiriyordum allahtan hava soğudu çok terlemiyorum :)
teşekkür ederim :)hayırlısıysa olsun inşallah..sizde sağsağlim kucağınıza alın inşallah..
Canim hamilesin gozun aydin :)) daha cok yeni. Benimde bundan biraz daha belirgin cikti kan testi yaptirdim hatta bugun ogrendim bebisim 15 gunlukmus :) hamilelik olmadigi durumlarda bembeyaz cikiyoKızlar yarım saat sonra o çizgi belirdi ?
ya sen ciddi misinnn :)))))))) peki senin kaç saat sonra belirdi böyle ?? ay nasıl sevindim tebrik ederim canımmCanim hamilesin gozun aydin :)) daha cok yeni. Benimde bundan biraz daha belirgin cikti kan testi yaptirdim hatta bugun ogrendim bebisim 15 gunlukmus :) hamilelik olmadigi durumlarda bembeyaz cikiyo
Bende senin gibi bu testten aldım cizgi seninkinden biraz daha belirgindi 15 dk bekledim sonra emin olamadım 20 tl lik bi test vardı adetin bir gun dahi gecikse direk cikariyo onu yaptim ve sonuc belirgin iki kirmizi cizgi :)) bence kan testi yaptır haberini bizede ver :))ya sen ciddi misinnn :)))))))) peki senin kaç saat sonra belirdi böyle ?? ay nasıl sevindim tebrik ederim canımm
ya benim adetime daha 5 gün var biraz daha beklesem mi diyorum..tebrik ederim canım seni :)Bende senin gibi bu testten aldım cizgi seninkinden biraz daha belirgindi 15 dk bekledim sonra emin olamadım 20 tl lik bi test vardı adetin bir gun dahi gecikse direk cikariyo onu yaptim ve sonuc belirgin iki kirmizi cizgi :)) bence kan testi yaptır haberini bizede ver :))
bide senin ilk anda oluşmuş galiba benim 2 saat sonra belirdi 2.çizgiBende senin gibi bu testten aldım cizgi seninkinden biraz daha belirgindi 15 dk bekledim sonra emin olamadım 20 tl lik bi test vardı adetin bir gun dahi gecikse direk cikariyo onu yaptim ve sonuc belirgin iki kirmizi cizgi :)) bence kan testi yaptır haberini bizede ver :))
yok ya moralim bozuldu şimdi gene bi idrar testi yaptım 2.çizgi ondada hemen çıkmadı gene geç çıkacak galiba..belkide yok test geçersiz oluyoGözünaydın :) bence teyitlemek için bi kan testi vermende fayda var çünkü biliyorsun bazen çizgiler yanıltabiliyor :) Allah gönlüne göre versin canım
şimdi ikinciye bidaha yaptım oda yarım saat sonra çıktı 2.çizgi sizce normal miEvet var. Kan testi yaptırın bence kesinleşsin.
şimdi ikinciye bidaha yaptım oda yarım saat sonra çıktı 2.çizgi sizce normal mi
değil mi bende öyle düşünüyorum..sonuçta hiç çıkmadığınıda görmüştüm bir gün geçmesine rağmenBenim silik çizgi hemen belirmişti 3 dk içerisinde.
Ama çizgi çıkıyorsa demek ki var bir şey.
Sağlık ocağı yakınca yaptırın.
akşam özel hastanede yaptıracağım haber ederim sizleereBenim silik çizgi hemen belirmişti 3 dk içerisinde.
Ama çizgi çıkıyorsa demek ki var bir şey.
Sağlık ocağı yakınca yaptırın.
değil mi bende öyle düşünüyorum..sonuçta hiç çıkmadığınıda görmüştüm bir gün geçmesine rağmen
akşam özel hastanede yaptıracağım haber ederim sizleere
sonuç 5.74 çıktı canımİnşallah vardır :)
Bende başka bi markada aynı oldu bikac kere.sanırım test bozuk canım çünkü dagilmalar olmuş.Kızlar yarım saat sonra o çizgi belirdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?