• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lütfen cvp

rmznnzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
35
0
86
Antalya
10.günü idrar testinde negatif çıkan 12 gününde kanda pozitif çokan oldumu hiç aranızda bende kahverengi leke ve damladan daha küçük kan geldi dün bugünde aynı bende şimdi kan verdim 3de alıcam sonucu sizlerin duasına ihtiyacım var cvplar lütfen

inşallah pozitif çıkar canım allahım yeni yılda bebeğine kavuşturur da hep seninle kalır inşallah

valla canım burda 12.gun ıdrar da cıkmayıp kanda cıkanlar oluyo oyuzden guvenme ıdrar testıne kan tahlılınde ne cıkıcak bakalım önemli olan o sıkma canını

10.günü idrar testinde negatif çıkan 12 gününde kanda pozitif çokan oldumu hiç aranızda bende kahverengi leke ve damladan daha küçük kan geldi dün bugünde aynı bende şimdi kan verdim 3de alıcam sonucu sizlerin duasına ihtiyacım var cvplar lütfen

canım 3 te sonucu alacam demiştin noldu.bizi haberdar et.

bende bugün sonuç alanlardanım çok üzgünüm kocaman bir negatifffff 1.00 2 bile değil !!!!!!!!!

arkadaşlar 10.günü kan testi yaptırdım yani bugün ve negatif çıktı doktor 12. günü yaptır belli olmas dedi ve kanamam için bir proluton iğnesi verdi ama hiç ama hiç umut kalmadı...

arkadaşlar 10.günü kan testi yaptırdım yani bugün ve negatif çıktı doktor 12. günü yaptır belli olmas dedi ve kanamam için bir proluton iğnesi verdi ama hiç ama hiç umut kalmadı...

canım ya inşallah bir yalnışlık olur da 12. gün pozitif çıkar ama çıkmasa da son değil biliyorsun hepimizin içinde umut olmalı bir daha denemek için allah her konuda kolaylık versin inşallah

cok üzgünüm cok ya neden böyle oldu benim sonuc 1,2 neden ama neden o kadar umutluydum ki anlatamam cok üzgünüm ne yazacagımı bilmiyorum şoktayım ya vallahi ne ilginç ki hala umut var ne ilginç bir durum ya gitti bebeklerim gitti

Back
X