Kızlar lütfen cvp ????

ecrin_hatice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
201
1
46
İstanbul
Merhaba Kızlar

En sn adet tarıhim 5 aralık netteki hesaplayıcılara qöre bu ay 08 ocakta adet olmam qerekiodu ama hala adet olmadım. 08 ocakta evde test yaptım çok çok silik çıktı daha önceden de olduqu için pozitif olcaqını düşünmedm ve adet olmayı bekledm ama hala adet olmadm ve qöqüslerim acaib derecede aqrıo elimi bile süremiorum ama bi taraftan da hafif hafif bel aqrıları var yani bana qöre % 50 hamilelik % 50 de adet olma ihtimalim var tekrar test yapmaya da korkuorum ya neqatif çıkarsa die . ne yapmalıyım sizde bi kan testi yaptırim mi yoksa test alıp evde tekrar mı deniyim. ???? Allah tüm isteyenlere versin. içinde de bana (Amin)

bencce tekrar test yap yuzde 90 cıkıyo ben test yapmıstım hafıf pembe ıkı cızgı cıkmıstı ertesı gun doktora gıttım hamıleydım ıns.sende olesındır...

yaptığımız idrar testleri vücudumuzda HCG hormonu (gebelik hormonu) olduğunda ikinci çizgiyi gösterir. kanında bu hormon olmasaydı çok silikte çıkmazdı . canım benim bende 17 haftalık hamileyim ve çok ama çookkk silik bir çizgiyle öğrendim hamile olduğumu :DD şimdi heyecanla onu kucağıma alacağım günü bekliyorum ... hemen kan testi yaptır büyük ihtimal hamilelik daha çok yeni o yüzden silik çıktı ... :64:

canım eğer 2. çizgi cok silik bile cıktıysa tebrikler hamilesin. benim o kadar siliktiki:) su an bebek bekliyorum.

bencede hiç bekleme yarın hemen git ve kan testi yaptır akşamada güzel haberi ver canım inşallah hamilesindir

certain idrar testi hep aynı yanılgıya düşürdü beni kızlar sakın kullanmayın tavsiye etmiorum 2 tane yaptım 2 de silik çıktı önceki aylarda da hep aynısı oluodu ve yine adet oldum artk tövbe bu markayı kullanmam.:59::59:

certain idrar testi hep aynı yanılgıya düşürdü beni kızlar sakın kullanmayın tavsiye etmiorum 2 tane yaptım 2 de silik çıktı önceki aylarda da hep aynısı oluodu ve yine adet oldum artk tövbe bu markayı kullanmam.:59::59:

sakın ağlamaaaaa o geleceği vakti biliordurrrr sen çalışmalara devam etttt vardır bi zamanı ve vardır bir hayrı güzel haberlerini beklioruzzz

üzülme arkadaşım hayırlısı olsun..bidahaki aya inş..ben geçen ay çok daha kötü bi tecrübe yaşadım..kanda gebeliğim 50 çıktı daha adete 1 hafta kala bana hamile teşhisi koydu 3 ayrı dr ama değilmişim..çünkü iğne vurulmuştum çatlatma iğnesi değeri yükseltmiş ve bilemediler..Allah'a bol bol dua et..sabretmenin isyan etmememin mükafatını görüceksin bigün emin ol..

Son düzenleme:
üzülme arkadaşım hayırlısı olsun..bidahaki aya inş..ben geçen ay çok daha kötü bi tecrübe yaşadım..kanda gebeliğim 50 çıktı daha adete 1 hafta kala bana hamile teşhisi koydu 3 ayrı dr ama değilmişim..çünkü iğne vurulmuştum çatlatma iğnesi değeri yükseltmiş ve bilemediler..Allah'a bol bol dua et..sabretmenin isyan etmememin mükafatını görüceksin bigün emin ol..

saqol cnm bu site qerçekten iyi qeldi bana burda sizlerle konuşmak dertleşmek rahatlatıo. asla isyana qirmedm bu zmna kdr sadece bi hamile qördüqümde veya ne bilim kucaqında bebek olanları qördüqümde çok imreniorum tek ettiqim dua allah biqün bana da o duyquyu yaşamayı nasip etsin.aslında bnm bu kdr kafayı takmamın nedeni eşim. o çok üzülüo her adet zmnım qeldiqinde qünde 4 defa tel. açıp soruo adet oldun mu aqrın var mı die. olunca da benden beter o üzülüo ben üzilmim die bana belli ettirmemeye çalışıo ama anlıorum. inş. allah biqünde bzm yüzümüzü qüldürcek buna tüm kalbimle inanıorum.

amin canım rabbim tüm bebek isteyenlere sağlıklı sıhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin. ama bende adetim 4 gün gecince yaptım pembe cıkmıstı 2 gün sabrettim tekrar yaptım daha belirgin cıktı ama sen emin olmak istersen kan testi yaptır inş hamilesindir.

amin canım rabbim tüm bebek isteyenlere sağlıklı sıhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin. ama bende adetim 4 gün gecince yaptım pembe cıkmıstı 2 gün sabrettim tekrar yaptım daha belirgin cıktı ama sen emin olmak istersen kan testi yaptır inş hamilesindir.

adet oldum cnm ya bu ay da ümitler fos çıktı önümüzdeki maçlara bakiciz artk :) ( bebişinde hayırlı olsn allah size baqışlasın)

Back
X