Yaaa iyimi varsiniz gerçektenKendinize yönelin, başkasına suç bulmak en kolayı, etiket yapıştırmak size bir şey kazandırmayacak. Karşıdaki adamın narsist, manipulatör vs olmasının sizin sürecinize faydası yok, ben neyim de böyle bi herifi ısrar inat çekmek istiyorum diye kendinize sorun. Cevap orda, çözüm de orda. Korkmayın, kendine yemek yapmaya tenezzül etmeyip anasından zıkkımlanan, pislik içinde yaşayan adam olmadan da yaşayabilirsiniz. G.tünü toplamayan herife bu ne aşk anlamıyorum zaten.
Suan sadece susacam ve bayramdan sonra gidip eşyalarımı almak istiyorum artık dicem gardrop karyola supurge ütü vs vsYaaa iyimi varsiniz gerçekten
Cok tesekkur ederim samimi gerçek yorumlarınız için
Bi detay dahaSuan sadece susacam ve bayramdan sonra gidip eşyalarımı almak istiyorum artık dicem gardrop karyola supurge ütü vs vs
Lazerini neden kullanıyor töbestBi detay daha
Ben sac kurutma makinesini ve lazerimi kolye koymuştum çıkarıp kullaniyo suan sizce neden
Yuzunde kullaniyoLazerini neden kullanıyor töbest
Ve banyodaki tokata kadar duruyo kaldırmamisYuzunde kullaniyo
Piyasaya akacakLazerini neden kullanıyor töbest
Abi ne demek yüzünde kullanıyor? Parlayacak mı şu saatten sonra, ay iyice acayipleşiyo konu.Yuzunde kullaniyo
Dusakabindeki tokama kadar duruyo demek istedimVe banyodaki tokata kadar duruyo kaldırmamis
Hanimlar yanlış anladınız kaşının ortasında kullaniyo işteAbi ne demek yüzünde kullanıyor? Parlayacak mı şu saatten sonra, ay iyice acayipleşiyo konu.
Niye kendini yorup kaldırsın ki? Adamın umrunda değil. Umrunda olan tek bir şey varsa o da evini temizleyip yemeğini yapacak ücretsiz bir çalışan eksikliğidir.Ve banyodaki tokata kadar duruyo kaldırmamis
Konu acayip yerlere gitmeye başladı oyle değil yanlış anladınız ama neden yani bu kadar burnu dik neden benim eşyalarımı kullaniyoHanimlar yanlış anladınız kaşının ortasında kullaniyo işte
Oylemi dusunuyosunuzNiye kendini yorup kaldırsın ki? Adamın umrunda değil. Umrunda olan tek bir şey varsa o da evini temizleyip yemeğini yapacak ücretsiz bir çalışan eksikliğidir.
Aşkım ne sandın? Nasılsa gittiği gibi gelir diyor şimdi.Oylemi dusunuyosunuz
Evet. Öyle çünkü.Oylemi dusunuyosunuz
Djdjdjdjd yüzü dışında başka yere de tutsun kokmaz böylece.Hanimlar yanlış anladınız kaşının ortasında kullaniyo işte
Ve banyodaki tokata kadar duruyo kaldırmamis
kamu davası sizinkisi geri çekemezsiniz halam elinde darp raporuyla çekişmeli açtı sonra geri almak istedi ordan biliyorum mahkemeye çıkmanız lazım sonradan düşüyor dava ama dayak yıyeceksin bişey oldu mu ve sana hakaretın dozu git gide artacak eşiniz sizi gözden çıkarmış çünkü haberiniz olsunDarp raporuyla açılan davalarda karşı taraf nasil etkilenir
Sizi darp etmiş biriyle aynı yatağa girebilecek misiniz tekrar gerçekten?Boşanmadık ben dava açtım cekismeli
1 buçuk ay önce gece geç ve içkili geldi bende üzerine gittim bayagi beni darp etti 5 senelik evlilikte ilk defa yaşadık böyle bisey bende 3 gün sustum evde sonra ailem fark etti darp raporu alıp dava açtım ve cekismeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?