Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kizlar lutfen fikir verin

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Neseli----___-----

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
199
94
18
33
Kizimi anaokulana gondercem seneye ama guvenemiyorum aklim kalirmi diye dusunuyorum malum tek maasla gecinmek sikinti birikim yapmak istiyorum kres malesef tek secenegim anneanne babaanne yok

Yok maddi anlamda degil. Cocugun alismasi ve daha cok nasil davrancaklari acisindan
Çocuğunuzun zorluk yaşayacağını düşünmüyorum. Eğer özel krese verecekseniz daha rahat olur. Ben kızımı 9 aylıkken bakiciya, 2,5 yaşında ise krese bıraktım. Çocuklar bizim dusundugumuzden daha da güçlüler. Çocuğunuza kreş ortamı çok iyi gelecek. Neden daha önce vermedim diyeceksiniz emin olun.

Ozel krese vercem insallah. Korkutuolar verme haberlerde izlememiomusun guzel bakmazlar falan diye .. aslinda biraz icimi rahat etdirmeye ihtycm var bu konuda

Ozel krese vercem insallah. Korkutuolar verme haberlerde izlememiomusun guzel bakmazlar falan diye .. aslinda biraz icimi rahat etdirmeye ihtycm var bu konuda
Yavrularimiz önce Allah'a sonra öğretmenlerine emanet. Kreş araştırması yaparken çok seçici ve araştırmacı olunması gerekiyor tabiki. Ancak çocuklarımızı ölene kadar kanatlarimizin altında tutamayiz. Rabbim vicdanlı insanlarla karşılaştırsin hepsini. Siz gönlünüzu ferah tutun ve arastirmalarinizi iyi yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…