• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar lutfen girin ya :(

Komsuya face den mesaj gondererek iletisim kurmaya calismak :) o da guzelmis :) o sanal bi arkadasliktan oteye gitmez canim. Gordugun zaman merhaba diyerek baslayabilirsin muhabbete. Artik sonrasi ona kalmis. :)

Bir kere forumda kızlar bir girin yaa diye başlık açılamaz ne konuda başlık açtığınızı belirten kelimeler seçmelisiniz. Ayrıca 16 yaşındasın okula gitmiyor musun hiç mi okulda arkadaşın yok sıra arkadaşın yok hiç kimse mi seninle konuşmuyor yanına gelmiyor nasıl bu kadar çekingensin bu durum derslerine de yansır ders konusunda bile konuştuğun arkadaşın yoksa. Neden korkuyorsunuz arkadaş olmaktan seni neden reddetsin hakkında kötü birşey duymadıysa gördüğünüzde merhaba sizi hep görüyorum tanışmak istedim deyip adınızı söyleyip adını öğrenin görüşelim deyin. Ha istemezse mesafeli olursa da kendi bilir ama ya beni istemezlerse deyip izole hayat yaşamak çok saçma ve erkek üye olasılığınız fazla yoksa bir kız diğer bir kız için ya beni reddederse diye niye der ki.

Bir kere forumda kızlar bir girin yaa diye başlık açılamaz ne konuda başlık açtığınızı belirten kelimeler seçmelisiniz. Ayrıca 16 yaşındasın okula gitmiyor musun hiç mi okulda arkadaşın yok sıra arkadaşın yok hiç kimse mi seninle konuşmuyor yanına gelmiyor nasıl bu kadar çekingensin bu durum derslerine de yansır ders konusunda bile konuştuğun arkadaşın yoksa. Neden korkuyorsunuz arkadaş olmaktan seni neden reddetsin hakkında kötü birşey duymadıysa gördüğünüzde merhaba sizi hep görüyorum tanışmak istedim deyip adınızı söyleyip adını öğrenin görüşelim deyin. Ha istemezse mesafeli olursa da kendi bilir ama ya beni istemezlerse deyip izole hayat yaşamak çok saçma ve erkek üye olasılığınız fazla yoksa bir kız diğer bir kız için ya beni reddederse diye niye der ki.

Okulum yok mumkunse disardan bitiricem. Ustelik onyargiyla yaklasiyorsunuz olaya sadece erkek mi fusunur ya beni redderse diye. ? benim suan hic arkadasim yok ve uzun zamandirda olmadi. Ben o kizla arkadas olmak istiuorum ve egerki o benimle iletisim kurmazsa diye dusunuyprum. Niye boyle seyler yazdiginizi anlamadim ustelik uzuldumde. Oyle uzuluyorumki neden arkadadim yok diye ve arkadas edinmeye calisiyprum. Ama siz bana erkek diyorsunuz . Bence bir daha dusunun yazdiklarimi. Cidden erkek degilim.

Komsuya face den mesaj gondererek iletisim kurmaya calismak :) o da guzelmis :) o sanal bi arkadasliktan oteye gitmez canim. Gordugun zaman merhaba diyerek baslayabilirsin muhabbete. Artik sonrasi ona kalmis. :)

Hayir sanaldan tanisicam ondan sonra gezelimmi falan dicem hava cok iyi falan kiz kiza gezelim dicem . oyle oyle arkadas olucaz insallah

canim ya ne kadar tatlisin. faceden yazmissin. güzelce muhabbet edin. bi gun markete giderken falan ses edersin o da gelir. sonra o seni cagirir disari cikarsiniz, size gelir sen gidersin. bu şekilde ilerler. konusun bakalım bi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok tesrkkurler evet insallah iyi arkadas oluruz :)

Merhaba arkadaslar benim yasim 16 ve karsi binada oturan bir kizla tanismak isstiyorum okulum olmadigindan arkadasimda yok ve onunla tanisip kaynasmak istiyorum cok guzel ve iyi bir kiz sizce bunu nasil yapabilirim? Korkuyorum cunki benimle arkadas olmak istemezse falan cekiniyorum? Konusmamizi nasil baslatabilirim?

Cnmm en güzeli kurabiye kek vs bişey yap bi tabaga koy götür hem snradan tabagınızı getirdiğinde de görüşmüş olursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay sen ne tatli bir seysin ya. Cok masumsun. Bak bir arkadas cok guzel akil vermis. Bir kek, pasta filan yapip gotur bence de. Insallah cok guzel bir dostlugunuz olur canim.

Ayy canm benm yaa :-) gidersin merhaba filan dersin kendini tanitirsn bnde surda oturuyorm iste falan filan muhabbet acilir.Sonra birlikte sinemaya filan gidebilirz birlikte bseyler yapabilirz dersin :-)

okul bitti ya sardı çocuklar kk yı :ssz:
Tanışın işte mahallede kuzucum oynarken :51:

Kızlar niye 16-17-18 yaşında konu açanlara hemen yok git oyna falan diyorsunuz? Sizin bu yaşlarda hiç derdiniz olmuyor muydu? Çok mu zor tavsiye vermek ya da susmak.

Konu sahibi ben de senin gibiydim çok çekingendim aslında hala öyleyim
:17: Bence faceden yazman güzel olmuş belki de yıllarca sürecek bi dostluğun temelini attın o merhabayla :)

Canim benim,bir arkadasin dedigi gibi kek,pasta yapip goturebilirsin,goturdugunde arada gelip gitmeyi arkadas olmayi trklif edersin,korkma seni terslemez,zamanla da guzel bir arkadasliginiz olur,ayrica annenle konussan annesiyle beraber size davet etse ailecek de dostluk kurabilirsiniz,yada annenler davet verdiklerinde komsularla beraber onlari da cagirabilirsiniz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back
X