- Konu Sahibi peribella04
Nasl dayancn okadar ben olsm yarin bile giderdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 çıkmıştı bende kuzum. Sen çok erken yakalamışsın :) Allah sağlıkla kucağında göstersinKizlar konu acmistim gündem geçmiş ce hamilelikte sarı akinti olurmu diye bugün 8 gün geçti ve doktora gittim hcg yaptı sonuç 15.68 çıktı doktor çok taze azda olsa pozitif dedi iki güne yine gidecem tekrarlicam böyle cikipta yükselen varmı aranızda 5 ay önce düşük yaptım korkuyorum ya yukselmese diye yardımcı olun ne olur 15 iyimi
Canım insallah değerlerin iki katına çıkar iki günde bir. Sen cumartesi tekrar ver benceBaşka kimse yokmu
canım nasıl oldu merak ettim şimdi bence bugün git kan ver en azından 25 falan olmalı değil mi yarını nasıl beklicenKanamam kesildi isallah yerlesmedir
Kanamam kesildi isallah yerlesmedir
Canim hic korkma dis gebelik degil, gec dollenmedir.Benimde bat 27 kasimdi adetimin 5.ci gununde kan verdim hcg drgerim 94,33 cikti.Kese ve bebek gorunmedi.2 hafta sonra gttik hem keseyi ,hemde bebegi gorduk.Gec dollenmeydi benimde, suan5+1 gunluk hamileyim.merhaba kızlar bende bugün hcg yaptırdım 16 aralıktı batım 7 gün gecikme var.Aslında tam gününde adetimin geldiğini düşünmüştüm.bir kaç damladan sonra olmadı.Bugün hcg 100,12 çıktı ama kese görünmedi.2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi.Dış gebelik şüphesi olduğunu söyledi.Kafam o kadar çok karıştı ki bu durumda olan var mı kızlar
Kanamam var yaCanim hic korkma dis gebelik degil, gec dollenmedir.Benimde bat 27 kasimdi adetimin 5.ci gununde kan verdim hcg drgerim 94,33 cikti.Kese ve bebek gorunmedi.2 hafta sonra gttik hem keseyi ,hemde bebegi gorduk.Gec dollenmeydi benimde, suan5+1 gunluk hamileyim.
Cok mu yoksa bikac damla mi ?Acil dr gt canimKanamam var ya