Aşılama hakkında bilgim yok ama
İnşallah Rabbim heycanınızı boş çıkarmaz
İnşallah müjdeli haber alırsınız
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah dedıgım gıbı nrmalde ben kendımı dınleyıp belırtı aramam ama bu defa ben unutmaya calıssamda agrı varya hatırlatıyor durtukluyorTüple hamile kaldım ve en en ufak bir belirti bile yaşamadım. Biliyorum test gününe kadar zaman durmuş gibi oluyor ama inanın belirtilere takılıp anlam vermeye çalışmak çok daha yıpratıcı oluyor. Siz bu konuyu test gününüze kadar gündeminizden düşürmeye çalışın. Aklınıza geldikçe test gününe kadar düşünmeyeceğim deyip unutmaya çalışın , inşallah sonunda müjdeniz gelir
Kendi bünyeni bizden iyi biliyosunki bak normalde gec gelir erken gelmezmiş, dahada 8 gün varmış
Inşallah diyorum inşallah gebesindir ama olmasanda umudunu yitirmezsin sen biliyorum güçlü kadınsındır
Hakkında hayırlısı olsun, pozitif düsünüyorum ama boşyere umutlandırmayım diye politik konuştum
Şuan test için erkenmi olurki?
Bekleyelim görelim,hayırlısı be gülüm
Benim belirtilerim aşırı yorgunluk, uyku, baş dönmesi ve sese aşırı duyarlılık ile göğüslerde hassasiyetti. Tatile gitmiştik ama meğerse hamileymişim adetime daha vardı 2 3 gün. Fakat hep yorgun halsizdim.
Adet günüm bi 6 gün geçtikten sonra artık sol kasığımda ağrı falan olunca test yaptım çıktı.
Umarım siz de hamilesinizdir sonuçta herkesin belirtisi aynı olmaz.
Benim de göğüslerim hep ağrırdı ama bu sefer farklıydı damarların hepsi belliydi bütün göğsümdeki damarlar şişmişti. Kesinlikle ilk belirti göğüslerdeki hassasiyettir.Dogru soyluyosunuz belırtıler herkeste aynı degıl nrmalde yumurtlama gunumden snra goguslerım sısmeye ve acımaya baslar o yuzden gogusle alakalı belırtılerı elemıstım oyle cok oramı buramı dınlemedım ama agrı cok barız ve daha once yasamadıgım ıcın umutlanıverdım
İnşallah olur bu ay çok isterim evlat sahibi olmak isteyenlerin kucaklarinjn dolmasını
İkiz annesiyim:)
İnşallah sizede nasip olur
İnşallah
Olur Allah'ın izniyleay maşallahamin hayırlısyla ınsallah bu defa umutlandım bakalım yenıden, ınsallah bu defaa olur
Benim de göğüslerim hep ağrırdı ama bu sefer farklıydı damarların hepsi belliydi bütün göğsümdeki damarlar şişmişti. Kesinlikle ilk belirti göğüslerdeki hassasiyettir.
İnşallah yerleşme sancılarıdır bunlar :)
İnşallah kız :) Allah hevesini boşa çıkarmasn canımInsallah cıleklım ya cok heycanlıyım bu defa
Aşılama hakkında bilgim yok ama
İnşallah Rabbim heycanınızı boş çıkarmaz
İnşallah müjdeli haber alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?