kızlar lutfen herkesten cevap beklıyorum

Safistd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
4.733
15.912
208
36
Iyı aksamlar... bılıyorum yerı burası degıl ama cevap bekleyecek sabrım yok olması gereken yerde cevaplar gec gelıyor :)
fazla laf kalabalıgı yapmayayım, ozetle 4 bucuk yıldır sebebsız ınfertılıtem var gecen cuma asılama oldum an ıtıbarıyle reglıme 8 gun var ama dunden berı adet olacakmısım gıbı sancı yasıyorum bel agrım ve bacak agrılarım var, oyle kendını dınleyen umutlanmaya yer arayan donemlerımı gectım 4 bucuk yıldır her gırısımımız negatıf sonuc verınce heyecanımı yıtırdım bu konuda... Ama bunye olarak bu adet olacakmıs gıbı sancıyı ancak adet gunumde yasarım hıc şaşmaz... adetım gec gelır ama erken gelmedı bu yasıma kadar hal boyle olunca cok heyecanlandım ya yasadıklarım hamılelık belırtısı olabılır mı? Yasayanınız var mı :) zaman gecmıyr bana

Aşılama hakkında bilgim yok ama
İnşallah Rabbim heycanınızı boş çıkarmaz
İnşallah müjdeli haber alırsınız

Tüple hamile kaldım ve en en ufak bir belirti bile yaşamadım. Biliyorum test gününe kadar zaman durmuş gibi oluyor ama inanın belirtilere takılıp anlam vermeye çalışmak çok daha yıpratıcı oluyor. Siz bu konuyu test gününüze kadar gündeminizden düşürmeye çalışın. Aklınıza geldikçe test gününe kadar düşünmeyeceğim deyip unutmaya çalışın , inşallah sonunda müjdeniz gelir

Kendi bünyeni bizden iyi biliyosunki bak normalde gec gelir erken gelmezmiş, dahada 8 gün varmış:KK64:

Inşallah diyorum inşallah gebesindir ama olmasanda umudunu yitirmezsin sen biliyorum güçlü kadınsındır ;)

Hakkında hayırlısı olsun, pozitif düsünüyorum ama boşyere umutlandırmayım diye politik konuştum :27:

Şuan test için erkenmi olurki?
Bekleyelim görelim,hayırlısı be gülüm:KK28:

Amiinnn tum ısteyenlere de bana da hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah tesekkur ederım :)

Tüple hamile kaldım ve en en ufak bir belirti bile yaşamadım. Biliyorum test gününe kadar zaman durmuş gibi oluyor ama inanın belirtilere takılıp anlam vermeye çalışmak çok daha yıpratıcı oluyor. Siz bu konuyu test gününüze kadar gündeminizden düşürmeye çalışın. Aklınıza geldikçe test gününe kadar düşünmeyeceğim deyip unutmaya çalışın , inşallah sonunda müjdeniz gelir
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah dedıgım gıbı nrmalde ben kendımı dınleyıp belırtı aramam ama bu defa ben unutmaya calıssamda agrı varya hatırlatıyor durtukluyor :D

Benim belirtilerim aşırı yorgunluk, uyku, baş dönmesi ve sese aşırı duyarlılık ile göğüslerde hassasiyetti. Tatile gitmiştik ama meğerse hamileymişim adetime daha vardı 2 3 gün. Fakat hep yorgun halsizdim.
Adet günüm bi 6 gün geçtikten sonra artık sol kasığımda ağrı falan olunca test yaptım çıktı.
Umarım siz de hamilesinizdir sonuçta herkesin belirtisi aynı olmaz.

Kendi bünyeni bizden iyi biliyosunki bak normalde gec gelir erken gelmezmiş, dahada 8 gün varmış:KK64:

Inşallah diyorum inşallah gebesindir ama olmasanda umudunu yitirmezsin sen biliyorum güçlü kadınsındır :KK66:

Hakkında hayırlısı olsun, pozitif düsünüyorum ama boşyere umutlandırmayım diye politik konuştum :KK53:

Şuan test için erkenmi olurki?
Bekleyelim görelim,hayırlısı be gülüm:KK28:

Amınnn herseyın once hayırlısı canım :)
Moral verdın varolasın :KK36:

Test ıcın evet daha cok erken :)

Benim belirtilerim aşırı yorgunluk, uyku, baş dönmesi ve sese aşırı duyarlılık ile göğüslerde hassasiyetti. Tatile gitmiştik ama meğerse hamileymişim adetime daha vardı 2 3 gün. Fakat hep yorgun halsizdim.
Adet günüm bi 6 gün geçtikten sonra artık sol kasığımda ağrı falan olunca test yaptım çıktı.
Umarım siz de hamilesinizdir sonuçta herkesin belirtisi aynı olmaz.

Dogru soyluyosunuz belırtıler herkeste aynı degıl nrmalde yumurtlama gunumden snra goguslerım sısmeye ve acımaya baslar o yuzden gogusle alakalı belırtılerı elemıstım oyle cok oramı buramı dınlemedım ama agrı cok barız ve daha once yasamadıgım ıcın umutlanıverdım :D

İnşallah olur bu ay çok isterim evlat sahibi olmak isteyenlerin kucaklarinjn dolmasını
İkiz annesiyim:)
İnşallah sizede nasip olur
İnşallah♥️♥️♥️♥️

Dogru soyluyosunuz belırtıler herkeste aynı degıl nrmalde yumurtlama gunumden snra goguslerım sısmeye ve acımaya baslar o yuzden gogusle alakalı belırtılerı elemıstım oyle cok oramı buramı dınlemedım ama agrı cok barız ve daha once yasamadıgım ıcın umutlanıverdım :KK70:
Benim de göğüslerim hep ağrırdı ama bu sefer farklıydı damarların hepsi belliydi bütün göğsümdeki damarlar şişmişti. Kesinlikle ilk belirti göğüslerdeki hassasiyettir.

İnşallah olur bu ay çok isterim evlat sahibi olmak isteyenlerin kucaklarinjn dolmasını
İkiz annesiyim:)
İnşallah sizede nasip olur
İnşallah♥️♥️♥️♥️

ay maşallah :KK36: amin hayırlısyla ınsallah bu defa umutlandım bakalım yenıden, ınsallah bu defaa olur:dua:

Benim de göğüslerim hep ağrırdı ama bu sefer farklıydı damarların hepsi belliydi bütün göğsümdeki damarlar şişmişti. Kesinlikle ilk belirti göğüslerdeki hassasiyettir.

Benım goguslerımde herzamankınden farklı sayılabılecek bısey yok bu defa... Hatta herzaman cok sıserdı cok acırdı bu defa az sıstı ve az acıyor :/

KILAR BENDE İKİNCİ BEBEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM FAKAT DENEMEMİZ OLDU BELKİ TUTTU BILEMIYORUM SUAN 5 GUN OLUYOR AMA ÖNCESINDE FOLIK ASIT ALMADIM DOKTORA BASVURMADIM GELİŞİ GÜZEL O AN KARAR VERIP YAPTIK BIR SIKINTI OLURMU FOLİK ASİT HAMILLEIKTE NE KDR ÖNCEDEN BASLANMALI ?

Back
X