• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen normal karşılayın

Yazık gerçekten ben ne diyorum siz ne diyorsunuz böyle insanlar olduğu sürece zaten dünya düzgün bi yer olmaz insanları aşşalamayı bırakın
Ne alaka be aşağılama nerede ? Sen her ay bu duruma üzüldüğün için artık adama bi yerde normal geliyodur napcak her regl olduğunda seni nereye kadar teselli edicek yani sen hamile kalana kadar her ay aynı terane üzgünlük moral bozukluğu vs sen kimi kaç ay süreyle teselli edebilirsin ?

İnsanlar 40'lı yaşlarına kadar doğal yolla hamile kalabiliyorlar, bu neyin paniği, daha kendiniz çocukluktan yeni çıkmışsınız, bu neyin acelesi arkanizdan atli kovalamiyor, hiç mi etrafınızda aklı başında bir yetişkin yok size yol göstermiyor. Daha yeni evlisiniz, gezin dolaşın, normal gelmedi bana bu tavrınız.

Merhaba öncelikle daha öncede burda konu açmıştım 9 aylık evliyim ve korunmazsız ilişki yaşadığımız halde bebeğimiz olmadı ama ben çok stresli bi insanım ve bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü doktora bile gittik bugun regl oldum diye eşim stresimi bildiği için bana kızdı ve çok yoğun bi işte çalışıyor nefes alacak vakti yok nasılsın diye bile aramadı ve ben çok üzülüyorum hem bu konuya hem umutlarımın yıkılmasına lütfen bana akıl verin yardımcı olun
Daha 9 aylık evliymişsin yaşın da küçük diye dğşünüyorum neden hemen çocuk yapmak istiyorsun? Çocukları mı çok seviyorsun ? Yokss bir an önce annr mi olmalıyım diyorsun? Yargılama yok sadece merak ediyorum umsrım cvplarsın.

Regl oldun diye neden nasılsın diye arıyor hala orayı çözemedim
Şimdi eşime sarıcam neden bugün beni aramadın regl olduğum halde diyeceğim :)
Güzel bir kavga sebebi öğrenmiş oldum canım sıkılıyordu zaten 😂😂

brn böyle kücük ve cocuk diye deliren kızları görünce acaba ben mi yanlıs yaptım ,iyi kötü ben de doğursaydım düşünmeden bunlar gibi bir şekilde büyütürdüm cocugu diyorum bszrn:/

Doktora gidip gerekli testleri yaptırın
Bir sorun varsa da tedavi olursunuz

Yazık gerçekten ben ne diyorum siz ne diyorsunuz böyle insanlar olduğu sürece zaten dünya düzgün bi yer olmaz insanları aşşalamayı bırakın
Dünya düzgün bir yere gitmiyor zaten, gençler gidip evleniyor kafa olgunlasmadan, saçma sapan hareketler, tavırlar, sorunlar... Sonra acele acele bı çocuk, sonra o çocuk zebil ziyan büyüyor, al dünyanın başına sorun.

Komik mi insanların yaralarıyla dalga geçmeyin
Nasıl yara edindin bunu hemen yaa, hayatınızda hiç sıkıntı görmemişsiniz siz. Allah da göstermesin, üç kere korunmasız ilişki yaşadım hamile değilimi dert san!

Yaa sen daha bebeksin ne yapacaksın hemen bebeği. Tabi ki zamanı gelince senin de bebeğin olacak.

Madem bu yaşta evlendin bari şu evlilğinii güzel geçir bir 25 yaşını gör sonra zaten olacak.

Tamam arkadaşım soruyu mu anlatamıyorum sen regl olmuşsun adam aramamış tamam bende diyorum ki niye arasın ki mevzu ne yani
Tamamen erkek tarafımla söylüyorum en az 6 kere bu duruma üzülmüştür e yeter yani her ay aynı tantanayı da 6 ay kimse çekmez yani kaldı ki evlat hasretiyle yanıp bitcek bi evliliğin de yok valla adama hak verdim

Valla dalga geçmedim 🥹🙏🏼

Yav ne yarası ya? Sanki 10 senelik evlisin de 10 senedir evlat hasreti çekiyorsun.

Adam seni reglken neden arasın? "Pedini değiştirmeyi unutma" mı desin? Kadınlar birbirini regl iken aramıyor, koca adam reglinin r sini bilmez, ne diye arasın?

Bir şeyi ne kadar istersen olmaz

Kafana takmayi birakip hayirlisi olursa ne mutlu olmazsa caresi var diyip bir sakin ol yahu

Actigin bütün konular bebek bebek bebek

Nedir bu ya

Arkadaşım 6 sene denedi olmadı sonra artık pes etti ikizleri oldu 34 yasindaydi hamileyken

Sen daha çok küçüksün biraz sakin ol

iyi de daha çok genç olmanı da geçtim evliliğinde çok yeni neden her ay çocuk çocuk diye tutturuyorsun ki önce bi evliliğin tadını çıkarsana çocuk yapmak için birliktelik yaşıyorsun sen resmen

Back
X