- Emoji Skoru
- 11.902
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi sevdigimsensin
Uff seni evde yalnız bırakacak güveni olmayan manyak bir adamı ve bu adamdan 21 yaşında çocuk isteyen kadını aşağılamayıp ne yapalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylemiş. Aşağılamış gibi gelmedi bana.Yazık gerçekten ben ne diyorum siz ne diyorsunuz böyle insanlar olduğu sürece zaten dünya düzgün bi yer olmaz insanları aşşalamayı bırakın
Çoluğu çocuğu evlendir sen böyle olur işteAramıyor diye kızdım aramadı
Regl olunca tüm kk beni arayın haRegl oldun diye neden nasılsın diye arıyor hala orayı çözemedim
Ne kadar güzel yorum yapmışsınızYaa sen daha bebeksin ne yapacaksın hemen bebeği. Tabi ki zamanı gelince senin de bebeğin olacak.
Madem bu yaşta evlendin bari şu evlilğinii güzel geçir bir 25 yaşını gör sonra zaten olacak.
içinizdeki çocuğun biraz daha büyümesini beklemelisiniz çocuk yapmak için, daha soğuk kanlı sakin olmanız gereken bir konu annelik- çocuk büyütmek ve inanın dünyanın en iyi anlaşan çifti de olsanız acayip zorlanacaksınız, reglken sizi aramadığı için bu kadar sarsılıyorsanız ,aşırı zorlanırsınız ve ilişkinizi tüketirsiniz o gerginlikte de olan çocuğa olur. bu sebeple acele etmemelisiniz.Aramıyor diye kızdım aramadı
Bu aci nasil geçerHayır konu çocuk değil konu eşimin beni reglken aramaması
Her ay regl oluyorsunuz zaten hani periyot ya bu normal ki zaten regl olamasanız sıkıntı, yani grip değilsiniz verem değilsiniz neden nasılsın diye özellikle arasın ki? Ağrıdan hastanelik mi oluyorsunuz öyleyse tamam beklentinizi anlarım ama diğer türlüsü bana abartı geliyor.Neden aramasın mesela nasılsın diye arayabilir
Hemen dm den no at shhdhdRegl olunca tüm kk beni arayın ha![]()