• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen normal karşılayın

Keşke anlayışlı bi eşim olsaydı 28 yaşında ve sanki her ay regl olduğumda düşman gibi oluyor stresin yüzünden olmuyor diyor
Şu kadarcık bir konuda bile anlayış göstermeyen bir eşiniz var ısrarla bu evliliği sürdürmeyi düşünüyorsunuz bu evliliğe çocuk Hatta çocuklar yapacaksınız Muhtemelen
neden niye kendinize Bunu neden reva görüyorsunuz ne demek anlayışlı olmamak evvela çocuk Allah verirse olur Bunu da mı bilmiyor sizinle alakası neymiş ya ondan dolayı olmuyorsa

Erkekler bizlerin çocuk çocuk diye tutturup yanıp tutuşmamıza bizim kadar duygusal bakmıyor.
Daha 9 aylık evlilikte neden stres ile bebek yapmaya çalışıyorsunuz. Biraz evliliğin tadını mı çıkartsanız.
Adama biraz zaman mı tanısanız.
Bakın aynı yollardan bir sürü kişi geçti bu sitede bende dahil.
Ama biz 2 buçuk yıl sonra denemelere başladık. Bu süre zarfında bolca tadını çıkartmamıza rağmen o çocuk deneme süreci çok zordu. Ben duygusalken eşim sürekli ya olmazsa olmaz darlama kendini de beni de kafasındaydı. Çoğu zaman kuruduk.

Çok yeni evlisiniz bence bu kadar üzerine düşüp stresle evlilik yürütmeniz normal değil. Bi salın kendinizi. Tıp ilerledi olmazsa yollarına bakarsınız.

Sanırım konu sahibinin kocası çok baskı yapıyor çocuk için, konu sahibi de regl olunca adam kızıyor, senin yüzünden olmadı diye kızı suçluyor

"Regl olunca aramadı" , meali aslında sanırım "Regl olduğum için kızıp beni aramıyor"

Sanırım konu sahibinin kocası çok baskı yapıyor çocuk için, konu sahibi de regl olunca adam kızıyor, senin yüzünden olmadı diye kızı suçluyor

"Regl olunca aramadı" , meali aslında sanırım "Regl olduğum için kızıp beni aramıyor"
Bence herkes tepki verince konuyu o şekilde evirdi konu sahibi.

Kızlar merhaba daha öncede bi kaç sorunumu paylaştım eşimle 7 aydır evliyiz severek evlendim ve evlendiğimizden beri korunmasız ilişkiye giriyoruz ve doktora gittiğimizde sorun yok dendi ama hala bebegimiz olmuyor ben sürekli strese giriyorum acaba eşim beni suçlar bırakır mı diye yada yanına gidp sürekli beni seviyormusun beni bırakıcan mı diye soru soruyorum salak gibi.iyice psikolojim bozuldu stres yaptığından olmuyor bak senden kaynaklı yapma diyor deliricem artık çok korkuyorum
Bu başka bir konusundan mesajı. Yapmayın konu sahibi. Yaşınız daha çok küçük. Bu şekilde hem kendinizi hem eşinizi hem de evliliğinizi yıpratırsınız. Önünüzde uzun yıllar var, kaldı ki eşiniz mesela hiç muayene olmamış. Sorun ondaysa siz onu bırakacak mısınız? Kendinize yüklenmeyi bırakın artık. Suçluluk psikolojisinden de çıkın.

Keşke anlayışlı bi eşim olsaydı 28 yaşında ve sanki her ay regl olduğumda düşman gibi oluyor stresin yüzünden olmuyor diyor
Kocan seni çocuk yapacak sadece damızlık gibi mi görüyor anlamadım ki 🧐regl oldun diye kızıldığını da ilk senden duydum

Merhaba öncelikle daha öncede burda konu açmıştım 9 aylık evliyim ve korunmazsız ilişki yaşadığımız halde bebeğimiz olmadı ama ben çok stresli bi insanım ve bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü doktora bile gittik bugun regl oldum diye eşim stresimi bildiği için bana kızdı ve çok yoğun bi işte çalışıyor nefes alacak vakti yok nasılsın diye bile aramadı ve ben çok üzülüyorum hem bu konuya hem umutlarımın yıkılmasına lütfen bana akıl verin yardımcı olun
Sizde işe girin aklınuz dagılsın

The Handmaids Tale’de izlemedik mi ya bunu? Kadını damızlık olarak kullanıp hamile kalmadığı her ay sıkıntı olan evliliği dizilerde filmlerde distopya olarak çekiyorlar, üzerine feminist yazılar yazılıyor; siz burda bunu bile isteye yaşayıp normalleştiriyorsunuz. Tebrik ederim 👏🏼

E hani konu başında bütün sıkıntılarınızı atlatmıştınız ? Israrla şu muhteşem evliliğinize çocuk yapıp sonra ama çocuğum var boşanamam ki annesiz babasız mı büyüsün kocam aslında iyi baba mı demek istiyorsunuz artık bu geliyo insanın aklına

Daha 9 aylık evliymişsin yaşın da küçük diye dğşünüyorum neden hemen çocuk yapmak istiyorsun? Çocukları mı çok seviyorsun ? Yokss bir an önce annr mi olmalıyım diyorsun? Yargılama yok sadece merak ediyorum umsrım cvplarsın.
Hem çocukları çok seviyorum ailede de tek çocuğum hemde çocuğumla büyümek istiyorum hem eğitimi tamamladım çalışmak istesem çalışabilirim de

Bunu baştan belirtseniz ya. Dümdüz regl olunca neden aramıyor demeniz, haliyle komik ve saçma geliyor bize.

Jinekoloğa gittiniz mi hiç? Ağrı sebebiniz belki kisttir. Hem genel muayene de olmuş olursunuz. Bozayı da ürolojiye gidip muayene olsun. Belki sorun kendisindedir.

Sizin yaşınızda olsam benzer davranışları sergilerdim belki. Çevremde yol gösterecek kişiye denk gelmem zor olurdu sanırım.

Şimdi denk gelse def ederdim. Çocuğun Allah'ın takdiri olduğunu, bana karşı merhametli ve ilgili olmadığını ve huzur olmayan bu evliliğe çocuk getirme hakkına sahip olmadığımızı da söylerdim.

Daha bu konuda anlayışsız olan, diğer konularda kim bilir nasıl olur? Stres sebebi de eşiniz. İlkin insan olsun, eşe nasıl davranılır onu öğrensin, öyle isteyince de tıbben ha deyince olmuyor o işler. Dinen de hukuken de eşiniz hatalı.
Demek istediğim de bu aslında dün ağlarken yazdım insanlar beni yanlış anladı aslında konu arayıp aramaması değil gözüktüm doktora şükürler olsun ki bi sıkıntım çıkmadı çok stresli bi insanım o stresle hayatımı kendi kendime zindan eden cinsten atlatamıyorum bunu Buda vücuduma yansıyor 35 güne bi oluyorum mesela regl bunu bile kafama takıyorum

Bunu baştan belirtseniz ya. Dümdüz regl olunca neden aramıyor demeniz, haliyle komik ve saçma geliyor bize.

Jinekoloğa gittiniz mi hiç? Ağrı sebebiniz belki kisttir. Hem genel muayene de olmuş olursunuz. Bozayı da ürolojiye gidip muayene olsun. Belki sorun kendisindedir.

Sizin yaşınızda olsam benzer davranışları sergilerdim belki. Çevremde yol gösterecek kişiye denk gelmem zor olurdu sanırım.

Şimdi denk gelse def ederdim. Çocuğun Allah'ın takdiri olduğunu, bana karşı merhametli ve ilgili olmadığını ve huzur olmayan bu evliliğe çocuk getirme hakkına sahip olmadığımızı da söylerdim.

Daha bu konuda anlayışsız olan, diğer konularda kim bilir nasıl olur? Stres sebebi de eşiniz. İlkin insan olsun, eşe nasıl davranılır onu öğrensin, öyle isteyince de tıbben ha deyince olmuyor o işler. Dinen de hukuken de eşiniz hatalı.
Demek istediğim de bu aslında dün ağlarken yazdım insanlar beni yanlış anladı aslında konu arayıp aramaması değil gözüktüm doktora şükürler olsun ki bi sıkıntım çıkmadı çok stresli bi insanım o stresle hayatımı kendi kendime zindan eden cinsten atlatamıyorum bunu Buda vücuduma yansıyor 35 güne bi oluyorum mesela regl bunu bile kafama tak

Kocana hayatım, bir iki sene evliliğin tadını çıkaralım, çocuk yaparız yaşımız çok genç diyemediğin evlilikte, çocuk yapmak için bu kadar çabalama

E, Sıkıntıları aştık diye yazmışsın ama sıkıntılar olduğu yerde duruyor. Ama tabii, çocuk yapıp öyle konu açacaksınız. 21 yaşındaki kadına her ay hamile kalmadığı için düşmanca bakan bir adama çocuk yapın siz!

Back
X