Doğuma Hazırlık kızlar lütfen sizde seçin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sensen99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
657
171
123
kızım olcak ıns bayanlar.
sızde hangı hangı ısım daha hoş

selen

nisa

beren

ben de selen derim annesi selen daha hoş geliyo sanki kulağa:) yani mesela:
seleeeeennn kızım hadi yemek hazır
selencim ödevlerini neden bitirmedin
selen, bak beni sinirlendiriyosun annecim
biz teyzemin oğluna isim koyarken aklımıza takılan isimleri hep böyle cümlelerde kullandık, bakalım hangisi kulağa hoş geliyor die
allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah, en kısa zamanda da darısı başıma :)

Son düzenleme:

tsk ederım sanada canııım cok guzel fıkır verdın

benimde kızım olcak inş. bizde nisa düşünüyoruz, güzel isim tabiki karar sizin

selende berende kulağa hoşgeliyor.yanlız bereni erkek çocuklarada konuyor.birde isimlerin anlamı çok önemliymiş.anlam olarakhangisi güzelse onuda koyabilirsin.

Bende anketinize katılayım dedim
Selen bence hoş geliyor kulağa.. tabi rabbim önce sağlık ve sıhhat versin her ikinize de..

Kizinizi saglikla alinkucagiiza babasi iile gule oynaya buyutun insallah. Once bereen derim ben ikincitercih selen olur. Nisa 3. Secenek. Beren cok havali geliyor kulaga

bence nisa. yeğenimin 2. ismi nisa ve şuan ana sınıfına gidiyor ilk ismini değil de nisayı kullanmayı tercih ediyor daha havalı teyze ondan bunu seviyorum diyor

harika bir yöntem bu nasıl oluyo
egeeeeeeeeee hadi yemek hazıııır
oldu oldu ben vazgeçmiyim dimi bu isimden

tsk ederım kızlar cvplar ıcın. bızde babamızla selen dusunuyoruz selen agır basıyor sankı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…