Kızlar lütfen testime bakar mısınız? Çok çok silik…

Merve2143

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
89
13
88
30
Merhaba arkadaşlarım, bugün adet gecikmemin 1. Günü dün adet olmam gerekiyordu freley gebelik testi yaptım 5 dk da çok silik çizgi çıktı ama sorun şu ki bu test yalancı pozitif çıkarıyormuş ve ben adet olacağım gibi sancılar yaşıyorum foto bırakıyorum bakıp yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_0215.webp
    IMG_0215.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_0214.webp
    IMG_0214.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 72
Hadi kızlarrrrrr yorum bekliyorum sizden yumurtlama günüm 29 idi. Adete 6 3 ve 1 kala testler negatifti sizce bugün neden silik çıktı

Hadi kızlarrrrrr yorum bekliyorum sizden yumurtlama günüm 29 idi. Adete 6 3 ve 1 kala testler negatifti sizce bugün neden silik çıktı
Erken yapmış olabilir sin geç döllenme olabilir yada testler hatalı olabilir veya şuan yaptığın hatalı olabilir ben 2 . çizgiyi gördüm var umarım gönlünden geçen olur 🌸

Erken yapmış olabilir sin geç döllenme olabilir yada testler hatalı olabilir veya şuan yaptığın hatalı olabilir ben 2 . çizgiyi gördüm var umarım gönlünden geçen olur 🌸
canım adet zaten 1 gün gecikti yine de erken olur mu ki bu marka çok çıkarıyormuş zaten yalancı pozitif :) hiç zannetmiyorum hamile olduğumu ama bi umut işte sizlere sormak istedim 💐

Evet cnm marka yalanci cikartiyor baska marka alip yapabilirsin
Aşkım yok ya bence yalancıdır adet olurum çünkü hamile olsam zaten önceki günler çıkardı herkesin afetten 4-5 gün önce çıkıyor benim dün olmam gerekiyordu bazen dönfüm 30 oluyor o yüzden asla ihtimal vermiyorum

Aşkım yok ya bence yalancıdır adet olurum çünkü hamile olsam zaten önceki günler çıkardı herkesin afetten 4-5 gün önce çıkıyor benim dün olmam gerekiyordu bazen dönfüm 30 oluyor o yüzden asla ihtimal vermiyorum
Cnm bazisida gecikmenin 10. Günü öğreniyor hamile oldugunu oyle dusunme ins vardir

teste bakıp kendini ne üz ne mutlu et direkt git kan ver. Yeniyse bile değerinde ufakta olsa artış olacaktır ben de öyle olmuştu.

Yani ben çok erken davrandım heyecandan adeti bile bekleyemedim 😂 gaz çok oluyordu bende onun dışında hiçbir belirti yoktu test yaptığım zaman negatif çıkmıştı. Doktora gittiğimde değerim 69 çıkmıştı daha çok yeniydi düşün yani ve geç döllenmede olmuştu

Yani ben çok erken davrandım heyecandan adeti bile bekleyemedim 😂 gaz çok oluyordu bende onun dışında hiçbir belirti yoktu test yaptığım zaman negatif çıkmıştı. Doktora gittiğimde değerim 69 çıkmıştı daha çok yeniydi düşün yani ve geç döllenmede olmuştu
Kaçındı gün çıktı canım

Demeden git 😂 sürpriz olur varsa da
:):)uzak çiçeğim gidemem ki tek

Hazır mısın duymaya şok olacaksın 😂 büyük ihtimalle benim hesaplama göre daha 1 aylık bile değildi

canım adet zaten 1 gün gecikti yine de erken olur mu ki bu marka çok çıkarıyormuş zaten yalancı pozitif :) hiç zannetmiyorum hamile olduğumu ama bi umut işte sizlere sormak istedim 💐
Canım gecikmiş âdetin güvenilir bir marka al awox peridictor erarly laboquick gibi markalar iyidir

Back
X