- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi disney1234
Kızlar adetime 4 gün var laboqucik ile test yaptım fotoğraftaki gibi çıktı sizce gebelik ihtimali var mıdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sunucunuz nolduKızlar bat tarihim 3 gün sonra dün pembe bugün peçeteye silince gelen kahverengi akıntım var. Az önce ovülasyon testi yaptım fotoğrafı bırakıyorum dünkü gebelik testim negatifti sizce gebelik ihtimali var mı
2 dakikada çıktıysa hamilelik var gibi testin markasıda önemli bazıları yanlış gösteriyorMerhaba benim testime de bakabilir misiniz bat bugün. Kuruma cizgisi gibi
Mi ama 2 dakikada cıktı
Yabancı marka bir test. Yurtdısındayım. Olabilir bu kadar silik olmaz net çizgi olurdu diye düşünüyorum2 dakikada çıktıysa hamilelik var gibi testin markasıda önemli bazıları yanlış gösteriyor
Bende hamileliğimi çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim beta düşük olduğu için silik çıkıyor erken yapıncaYabancı marka bir test. Yurtdısındayım. Olabilir bu kadar silik olmaz net çizgi olurdu diye düşünüyorum