Kızlar lütfen testime bi bakar mısınız :(

simay_s

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
34
28
18
38
Kızlar adetim 1 gün gecikti öğleden sonra test yaptım ama emin olamadım sizce durum ne ? Bir de ilk defa yazıyorum umarım yükleyebilmişimdir

Eklentiler

• 20150615_153403.webp
    20150615_153403.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 592
eğer hamilelik testiyse sen hamilesinnn :) çok net çıkmış , aslında yetişebilirsen kav vermeye gitsene daha net olur kafanda

Teşekkür ederimm Allahımm inşallahh doğrudur. Yeni yaptım zaten bir de sabah yapayım diyorum ondan sonra doğru kan vermeye.

bence hamilesin,gayet net çıkmış çünkü. Yarın haberlerini bekliyorum o halde . :)

Evet hamilelik testi.ayy gerçekten miii silik olunca yine de şüpheye düşmüştüm
benimde adetim 1 gun gecince boyle silik cikti cizgi.doktoruma yolladim resmi vhatshaptan olk cocugumdada ona gitmistim..resme bakmayinca aradim bende tlfnla size resim yolladim biri silik cizginin sizce hamilemiyim dedim isim vardi bakamadim ama kesinlikle hamilesin.istersen kan ver pozitif ciktigini goreceksin.yada iki gun sonra tekrar idrar testi yap.ikinci cizgininde kirmizi olacagini goreceksin dedi.bir bucuk aylik hamileyim bende

benimde adetim 1 gun gecince boyle silik cikti cizgi.doktoruma yolladim resmi vhatshaptan olk cocugumdada ona gitmistim..resme bakmayinca aradim bende tlfnla size resim yolladim biri silik cizginin sizce hamilemiyim dedim isim vardi bakamadim ama kesinlikle hamilesin.istersen kan ver pozitif ciktigini goreceksin.yada iki gun sonra tekrar idrar testi yap.ikinci cizgininde kirmizi olacagini goreceksin dedi.bir bucuk aylik hamileyim bende
Hayırlı olsunnn sağlıcakla kucağınıza alın inşallah, darısı benimde başıma inşallah :)

Hayırlı olsunnn sağlıcakla kucağınıza alın inşallah, darısı benimde başıma inşallah :)
Sagolun:) kesinlikle tereddut etmeyin %100 hamilesiniz.hatta doktor kizmisti bana.ama doktor hanim biri sikik cizginin nasil hamile olayimki net degil demistim.BEN DOKTORUM BANA GORE HAMILESIN.SENCE NESIN.demisti.oyuzden kan testi yaptirmadim bile.iki gun bekleyip idrar testini tekrar taptim ikiside kirmiziydi.suan bebek yeni oldugu icin(3haftalik)beta hcg hormonu 50 ile 60 civarindaymis.iki gun sonra 100 oldugunda kirmizi cikarmis.yani bugunden itibaren 3 hafta sonra dojtora gittiginizde bebeginizin 6 haftalik oldugunu goreceksiniz ve Allahin izniyle kalp atisinida duyarsiniz

İnşallah kızlar gerçekten çok saolun yarın sonucu alınca yazarım hemen. tuniss inşallah en kısa zamanda bebek müjdesini alırsın cnm. secmurat içimi rahatlattın cnm çok tesekkür ederim

İnşallah kızlar gerçekten çok saolun yarın sonucu alınca yazarım hemen. tuniss inşallah en kısa zamanda bebek müjdesini alırsın cnm. secmurat içimi rahatlattın cnm çok tesekkür ederim

Dua et bol bol , Allahın izniyle hamilesin.
Amin inşallah, Rabbim isteyen tüm kullarına versin. İnşallah banada :) yarın güzel haberlerini bekliyorum :KK68:

Rica ederim ne demek:) basimdan 1bucuk ay once gectigi icin kesin ve net konusuyorum bende

kızlar benimde ovülasyon testim budur... sizce yumurtlamaya başladım mı ??? bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

Back
X