kızlar lütfen yalvarıyorum yardım beta hcg hakkında ne olur acele

elfida33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
201
0
96
Diğer
ben 28 martta adet olmam gerekirdi ama olmadım.bugün doktora gittim çünkü klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum.acaba dedim kist mi yaptıki adet olacağım diye gittim.kan değerimi sürekli aynı hastanede ölçütürüyorum.daha öncekilerde sonuç küçüktür işareti ve 100 vardı ama 0.367 diye çıktı bu demek hiçbişi anlamadım.acaba farlatual içsem mi içmesem mi bilemdim.ne yapmam gerekir yardım lütfen varmı bir umut sizce.:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

ben 28 martta adet olmam gerekirdi ama olmadım.bugün doktora gittim çünkü klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum.acaba dedim kist mi yaptıki adet olacağım diye gittim.kan değerimi sürekli aynı hastanede ölçütürüyorum.daha öncekilerde sonuç küçüktür işareti ve 100 vardı ama 0.367 diye çıktı bu demek hiçbişi anlamadım.acaba farlatual içsem mi içmesem mi bilemdim.ne yapmam gerekir yardım lütfen varmı bir umut sizce.:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

canım sana doktorun bır sey soylemedımı bence yok cunku gebelık 5 ve uzerı oluyordu ama ıcınde supen varsa ıkı uc gun bekle ondan sonra tekrar test yaptır

ya doktor benim herzman gittiiğim doktor değildi gıcık oldum zaten.hiç bişi söylemedi 10 gün sonra olmazsan gel dedi ama ben adet gecikmesi yaşıyorum hap falan bişi vermedi.önceki doktorum farlatual vermişti ondan önceki aylarda öyle adet olmuştum.offf ne kadar zormuş ya bu işler .allahım sabır versin bize

adetin normalde geçmiyosa g-ve geçtşyse içme bekle biraz daha yada başka bi doktor araştır git inşqalalhh vardır

canım moralini bozmak istemem ama hamile değilsin.bende ilk test yaptırdığımda sonuç 0,48 cıkmıstı ve sonuç negatifti.ama içinin rahatlaması için 1 haftasonra tekrar yaptır derim.

Back
X