Kızlar lütfen Yardııım! İlk buluşma heyecanıma ortak olur musunuz?

Eykan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
30
16
3
26
Sonuna kadar okumanız temennisiyle;

Kızlaaaar, 39-40 gün sonra sevgilimle buluşacağım. Kilo problemim var haliyle. Şu an 103 kiloyum ancak o gelene dek 90 kiloya düşmeyi planlıyorum, Allah izin verirse elbet.
Boyum 170, 90 kiloya düşeceğimi farz edelim. İlk buluşmada ne giymeliyim sizce kızlar? Daha ince gözükmek istiyorum, ince ve şık. Yani bir yerimden yağlar fışkırmasın en azından. :) Bacaklar kalın halince kızlar, sırt yağları deseniz o da var biraz. Bir yardımcı olup ilk gün heyecanıma ortak olursanız çoooook memnun olurum. :)
Öptüm kızlar, değerli yorumlarınızı dört gözle bekliyorum. :)

Kimse yazmamış ben yazayım :)

kalmıs 25-30 gün , umarım istediğiniz kiloya ulaşabiliyorsunuzdur :)
ben tercihimi siyahtan yana kullanırdım, boyunuz uzunmuş
kilo nerenizde acaba? üst bölge ya da basen?
siyah pantolon koyu renklerde de bir tişört olabilir mesela malum yaz ayı
ya da siyah bir uzun elbise, inceyse belden sıkmalı olabilir
üstünüz inceyse kalın bir kolye kullanıp dikkatı oraya çekebilirsiniz
ama bence açık rengi en azından daha ince dediğiniz yerde kullanın
sevgiliniz sizi zaten tanıyordur problem olacağını sanmam :)

Siyah düz ve uzun elbise önerebilirim, kilo problemim yok ama olduğunda da giyerdim hala da giyerim çok seviyorum çok rahat :)
Ya da yine aynı şekilde küçük ve asimetrik desenli bir elbise de olur. Bacaklarınız inceyse, kilo üst bedende yoğunluktaysa uzun kollu bir gömlek ve yüksek bel vücuda yapışmayan çok da kısa olmayan bir etek olur. Bacaklar kalınsa pantolonu düşünmeyin bence.

Ay en güzeli elbise :)

Ben hala aynı kiloda sayıklıyorum ve galiba o gelene kadar da 99 harici bir kiloya düşemeyeceğim. :) Kilom orantılı olarak tüm vücuduma yayılıyor, belirli bir yerde değil anlayacağınız. :) Daha ince dediğim bir yerim de maalesef yok, parmaklarım bile tombiş.

Ben de siyah kilotlu tül çorapla bir elbise düşündüm, tam diz altında, bir de topuklu botlar, ama nasıl bir elbise yahut etek bluz olsa bilemedim, kilom maşallah her yerimde, ince tek bir yerim bile yok, bosbol elbise giysem bu sefer de damacana olacak gibiyim.

Yok bosbol değiiil :)
göğüs altından dökümlü bir şey olabilir aşırı geniş olmayan. ya keşke kış olsa bir çizme her şeye yeterdi.
Bak şu tarz bir şeyler olabilir belki

Eklentiler

• lolo.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 105
Azimli olun ya var daha zaman biraz diyet yapsanız su kalan zamanda:) bende siyah renk kullanırdım sanırım. Su an hamile oldugum icin hicbir sey olmuyor. Hep aynı seyleri giyiyorum. Sizi anlıyorum.

Yok bosbol değiiil :)
göğüs altından dökümlü bir şey olabilir aşırı geniş olmayan. ya keşke kış olsa bir çizme her şeye yeterdi.
Bak şu tarz bir şeyler olabilir belki
Ay çok hoşmuuuuş! Eylülün sonu olacağı için tam hafif soğuk ama ılık hava olacaktır, acaba yüksek bel etek yahut göğüsten sonra bollaşan elbise giysem sırt bölümündeki yağlar çok meydana çıkar mı? :/ Bu arada, sahiden çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, müthişsiniz.

Ay rica ederim, eylül olacağı için ince ve kısa boy bir kot ceketle kombinleyebilirsiniz.Yağlar meydana çıkmaz ama yine de hoş olur hem de daha rahat edersiniz :)

Azimli olun ya var daha zaman biraz diyet yapsanız su kalan zamanda:) bende siyah renk kullanırdım sanırım. Su an hamile oldugum icin hicbir sey olmuyor. Hep aynı seyleri giyiyorum. Sizi anlıyorum.
Ah ah diyey yapsam da yine tombişim yine tombişim, en azından şık olayım saklayayım biraz diyorum ama haydi hayırlısı. Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip eder inşallah. ^-^

Ah ah diyey yapsam da yine tombişim yine tombişim, en azından şık olayım saklayayım biraz diyorum ama haydi hayırlısı. Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip eder inşallah. ^-^
İnsallah canım. Uzakta mı sevgilin cok heyecanlı gördüm seni. Umarım bi gün istedigin kiloya ulaşırsın.

Ay rica ederim, eylül olacağı için ince ve kısa boy bir kot ceketle kombinleyebilirsiniz.Yağlar meydana çıkmaz ama yine de hoş olur hem de daha rahat edersiniz :)
Ay eveeet, kısa bir ceketle sırt yağları kapanır, çok mutlu oldum şu an sahiden çok sağolun. :) Acaba sizi arada rahatsız etsem sorun olur mu? :)

Ay eveeet, kısa bir ceketle sırt yağları kapanır, çok mutlu oldum şu an sahiden çok sağolun. :) Acaba sizi arada rahatsız etsem sorun olur mu? :)

Hiç olmaz :) google'a genç büyük beden yaz, büyük beden kombin yaz. Çıkıyor bir şeyler :)

İnsallah canım. Uzakta mı sevgilin cok heyecanlı gördüm seni. Umarım bi gün istedigin kiloya ulaşırsın.
Evet uzakta maalesef ki, hem de nasıl bir heyecan bir bilseniz. :) İnşallah, o gelince onunla birlikte spor ve diyet yapacağız. :)

Yaz günü ne Külotlu Çorabı botu yahu

Evet, büyük beden mankenlere de baktım hatta, ne kadar güzel saklıyorlar kilolarını hayran kaldım açıkçası, inşallah ben de öyle kamufle edebilirim.

Göbek çok kolay saklanıyor, bacaklar için tek çare uzun elbiseler. Kollar için de ceketler. Yapacak hiçbir şey yok, ben de çok çektim zamanında :) Tam da senin yaşlarındayken çektim hem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…