• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lütfen yardım..Acilll...

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
kızlar 4eylülde düşük yaptım düşük kanamam ogün geldi.. Normalde her ayın27.de adet kanamam gelirdi fakat 27 eylülde gelmedi.12 eylülde kanamam geldi fakat 2 3 gun surdu kesıldı ve bdaha da gelmedı kahverengımsı bısey geldı bdaha da bsey gelmedı akıntım suan var ıdrarımı yaparken yanma bel ağrım ve ıdrarımı cok yapıyorum :/ acaba hamılemıyım?

kızlar 4eylülde düşük yaptım düşük kanamam ogün geldi.. Normalde her ayın27.de adet kanamam gelirdi fakat 27 eylülde gelmedi.12 eylülde kanamam geldi fakat 2 3 gun surdu kesıldı ve bdaha da gelmedı kahverengımsı bısey geldı bdaha da bsey gelmedı akıntım suan var ıdrarımı yaparken yanma bel ağrım ve ıdrarımı cok yapıyorum :/ acaba hamılemıyım?

Gebelik testi (kanda yapılırsa daha iyi olur) yaptırıp sorularınıza anında cevap alabilirsiniz. gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Uyku halim çok fazla vardı yorgunluk Kaşık ağrılarım idrara çıkma belirtilerim vardı adetim 12 gün gelmedi fakat bugün kanamam geldi ama az geldi kahverengi leke gelmişti az biraz neden olmuştur acaba ??

Back
X