- 9 Temmuz 2023
- 29
- 3
- 1
- 30
- Konu Sahibi aysegul1748
-
Bende stres yapıyorm hamile miyim hamileysem ne yaparım diye geçen ay bnde de adete 3 veya 4 gün kala o akıntı geldi sürekli silip bakıyordum pembe akıntıydı ama şükürler olsun adet oldum normal olarak. Hemen dert etme bekle bir kaç gün...Kızlar adetime 10 gün varken hafif pembe akıntım geldi bugün 4. Gün az az pembe ton da geliyor ama hareket ettikçe gezdikçe geliyor yatıp dinlendiğim de gelmiyor sizce yerleşme kanaması mı yoksa adet mi oluyorum ama sürekli gaz bel agrısı ve kaşık agrım var hafif hafif başına gelen oldu mu acaba
Aslında ben olmak istiyorum belirtilerim de var ama bende ya değilsem diye endişeleniyorum sizde belirti varmıştı yoksa sadece akıntınız mı vardıBende stres yapıyorm hamile miyim hamileysem ne yaparım diye geçen ay bnde de adete 3 veya 4 gün kala o akıntı geldi sürekli silip bakıyordum pembe akıntıydı ama şükürler olsun adet oldum normal olarak. Hemen dert etme bekle bir kaç gün...
Yok bnde zaten tam ilişkiye de girmedim sadece temas da Ordan geçiş oldu mu diye korkuyorum 4 ay önce yaşadım olayı da her 4 ayda 34 güne bi adet oldum şuan var mı yokmu bilmiyorum ama ilişkiden 2 hafta sonra azıcık kan geldi acaba yerleşme kanaması mı bu arada sürtünme yolu ile ilişki sadece zevk suyu mudur nedir ondan korkuyorumAslında ben olmak istiyorum belirtilerim de var ama bende ya değilsem diye endişeleniyorum sizde belirti varmıştı yoksa sadece akıntınız mı vardı
Şu anda test yaptım idrar testi tek çizgi silik çizgi felan yok sizce de yok dmiAslında ben olmak istiyorum belirtilerim de var ama bende ya değilsem diye endişeleniyorum sizde belirti varmıştı yoksa sadece akıntınız mı vardı
zevk suyuyla da kalındığını duymuştum ama tabiki en iyisi beklemek sanırımYok bnde zaten tam ilişkiye de girmedim sadece temas da Ordan geçiş oldu mu diye korkuyorum 4 ay önce yaşadım olayı da her 4 ayda 34 güne bi adet oldum şuan var mı yokmu bilmiyorum ama ilişkiden 2 hafta sonra azıcık kan geldi acaba yerleşme kanaması mı bu arada sürtünme yolu ile ilişki sadece zevk suyu mudur nedir ondan korkuyorum
Ama 4 ay geçti ve her ay adet oldumzevk suyuyla da kalındığını duymuştum ama tabiki en iyisi beklemek sanırım
O zaman yoktur olduğunu sanmıyorumŞu anda test yaptım idrar testi tek çizgi silik çizgi felan yok sizce de yok dmi
O zaman yoktur 4 aydır zaten adet oluyorsan sanmamAma 4 ay geçti ve her ay adet oldum
zevk suyuyla da kalındığını duymuştum ama tabiki en iyisi beklemek sanırım
Tamam yani 4 ay idrar testinin pozitif çıkması için yeterli zaten öyle düşünüyorumO zaman yoktur olduğunu sanmıyorum
İnşşlh sende gebesindir dilediğin gibi olsun herşeyO zaman yoktur 4 aydır zaten adet oluyorsan sanmam
sürtünmeyle zevk suyundan mı kalınıyormuszevk suyuyla da kalındığını duymuştum ama tabiki en iyisi beklemek sanırım
Normal ilişkide kalınabilirmişsürtünmeyle zevk suyundan mı kalınıyormus
ama normal ilişki olmadan zevk suyu değse ihtimal yoktur heralde dimiNormal ilişkide kalınabilirmiş
Hayır tabii kiama normal ilişki olmadan zevk suyu değse ihtimal yoktur heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?