- 20 Ağustos 2014
- 626
- 427
- 88
- 35
- Konu Sahibi denizkizi35
-
insan daha tedirgin oluyo bendede rahim egikligi vardi cok korkardim ama korkmana gerek yok dikkat etDoktoru aradım yerleşme kanaması olabilir dedi dikkat edeceğim sabaha kadar. Ama ben yine de korktum çünkü doktorlara fazla guvenmiyorum. Çok korkuyorumbüyük bir hastalıktan sonra ben hamile kaldım .
Evet canım malesef insan çok korkuyor. Ben kanser tedavisi gördüm kanser atlattim. O yüzden suan hep korkular yaşıyorumHaklisin
insan daha tedirgin oluyo bendede rahim egikligi vardi cok korkardim ama korkmana gerek yok dikkat et
Çok tsk ederim cevaplarınız icinBanada 7 haftalıkken falan olmuştu..
Yuksege falan uzanma..bacaklarını yukarda tutarak yat dinlen.
Canim cok gecmis olsun ama korkma rabbime emanetsinizEvet canım malesef insan çok korkuyor. Ben kanser tedavisi gördüm kanser atlattim. O yüzden suan hep korkular yaşıyorum
Yok canım öyle çok değil . LekeleNME şeklinde ama ben çok tedirginim. Çok tsk ederim cevap için. İnşallah bebeğin sağlıklıdır şuandaCanım benım de olmustu hatta benım adet kanaması gıbı gelmıstı bıde bayrama denk geldı ped falan koymustum sonra acıle gıttık dusuk tehlıken var dedı ve bı ıgne yaptı senınkıde cok deglse yerlesme kanaması ddklerı olablr yınede ıcın rahat etmezse yarn gıt bı hastaneye yda saglk ocgna sor
Doktor dediyse güven moralini bozma hiç dinlen bol bol stres yapma Allahin izniyle hiç bişey olmazDoktoru aradım yerleşme kanaması olabilir dedi dikkat edeceğim sabaha kadar. Ama ben yine de korktum çünkü doktorlara fazla guvenmiyorum. Çok korkuyorumbüyük bir hastalıktan sonra ben hamile kaldım .
Doktor dediyse güven moralini bozma hiç dinlen bol bol stres yapma Allahin izniyle hiç bişey olmaz
6Doktor dediyse güven moralini bozma hiç dinlen bol bol stres yapma Allahin izniyle hiç bişey olmaz
Canm hıc korkma benım o kadar kanamaya ragmen bısey olmadysa Allahn ıznyle senınde olmaz cogu kısıde oluyo bu yarın gıder sorarsın.saglıklı canım 9aylık bır kızım var[/QUOT
Allah bağışalsın canım. Rabbim batin şansını açık etsin inşallah bende kucağıma alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?