Anket kızlar lütfen yardım edin!! beyaz çamaşırlar

bernysita

akdem
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
3.745
21
118
kızlar beyazlarım makineden yıkanmamış gibi çıkıyo..deli olcam onları beyazlatmak ve lekeleri söküp böyle sakız gibi olmalarını sağlamak için bir öneriniz varmı? deterjanın yanında kullandığınız farklı ürünler falan bütün bilgilerinize ihtiyacım var lütfenn

kızlar beyazlarım makineden yıkanmamış gibi çıkıyo..deli olcam onları beyazlatmak ve lekeleri söküp böyle sakız gibi olmalarını sağlamak için bir öneriniz varmı? deterjanın yanında kullandığınız farklı ürünler falan bütün bilgilerinize ihtiyacım var lütfenn

canım ben hem renkli hem beyazlar için kullanılan yeşil renkli bi leke çıkarıcı kullanıorum.çok memnunum.

bende bu konuda takıntılılardanım sanırım..
beyazlarımı makineye atıyorum, deterjan gözüne bir miktar beyazlar için olan deterjanlardan ekliyorum.. sonra suyunu alırken ace çamaşır suyu ekliyorum.. bir yarım saat kadar çalışıyor makine, sonra durduruyorum programı.. öylece en az 2 saat bekletiyorum. bu işlemi genelde geceden yapıyorum ki sabaha kadar beklesin diye çamaşır suyunda.. sonra sabah olunca programı iptal edip yeni baştan deterjan koyuyorum, yumuşatıcı ve bir miktar da kosla beyazlar için olandan ekliyorum.. miss gibi çıkıyorlar.. deneyin derim..

Back
X