• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lütfen yardım edin.lütfennnn

aysegul

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
340
7
318
İstanbul
koltuk aldım. halı da çok ama çok kararsızım. uymassa diye endişeleniyorum. çok takıntılıyım. hangi renk olmalı. pek de beceremem dekorasyon işini. ssiz yardım edin bana

Eklentiler

• 20141125_201631.webp
    20141125_201631.webp
    139,1 KB · Görüntüleme: 771
  • 134815414_tn50_0.webp
    134815414_tn50_0.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 638
  • 135416424_tn50_R_408436_0.webp
    135416424_tn50_R_408436_0.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 610
  • 135416424_tn50_R_408470_0.webp
    135416424_tn50_R_408470_0.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 617
koltukta kırmızılar var ve bir kaç renk yastıkta koyabilirsin kırmızı yeşil turkuaz..

3 adet küçük kırmızı 3 adet küçük turkuaz renk yastık gelecek. turkuazı çok begendim . uyum olarak uyarmı odayı bogarmı diye korkuyorum. netten sipariş ile alacagım halıcılarda ebat olarak 5 veya 6m2 yok. desenli halı çok var bende . halı sade olsun duvarları süsleyim dedim. gözü yormasın tekrar olmasın diye tek renk halı istiyorum. dekortif süsler olacak .

kızlar grafiker yada tasarımcı yada bilg çok iyi bilenler varmı aranızda. şu halıları proglamla odada serili olan halının üzerine kes yapıştır yaapabilirmiziyiz. ben paint prog. yapamadım. çok eski sürüm sanırım bu bilg daki.

ben büyük desenli halıdan ziyade sade bir halı seçmeni tavsiye ederim: 3. resimdeki gri en iyisi sanki. koltuğundaki kırmızıya illa ki bir uyum verilecekse halıdan ziyade aksesuarla verirdim ben olsam. böylece daha çok renk kullanma imkanın doğmuş olur. kırmızı ya da diğer turkuaz renk kartelanı kısıtlayabilir. ama gri tabanda her renk kullanılabilir. mobilya, aksesuar, perde, yastık, tablo ne renk olsa uyar. naçizane tansiyem tabi, zevk senin. koltuğun pek hoş ve rahat duruyor bu arada:KK9:

Shaggy halı kesinlikle almayın, hiçbir şekilde temizlenmiyor.. Koltuğunuz krem rengi, pastel tonlarda her renk olabilir. Pastel mavi, pembe, sarı.. Bence siyah, gri gibi renklerle boğmayın, zaten o renklerin kombini de artık hiç yok.. Koyu renk istiyorsanız kahveli kremli bir halı bakabilirsiniz, Kaşmir'in çok güzel halıları var o tonlarda.. Mesela resmidekiler. 42.04'ü mutfağa aldık, o kadar güzel duruyor ki..

Eklentiler

• halı.webp
    halı.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 558
Evet bi hata yapıp bende shaggy halı aldım görünüşüne aldanıp şimdi tek tek değiştiriyorum halılarımı malesef süpüremiyosun süpürsende hiç bi anlamı yok çünkü temizlenmiyo :KK43:

Koltugun kirmizi seriti var bence diger renkler pek uymayacaktir ki kiltukta veni kirmizi ile kombinle diye bagiriyor zaten :)))

Eğer alacağınız halı kırmızı ya da turkuaz olansa kesinlikle almayın. Aynısının antrasit rengini aldım Halı gibi değil, hasır üzerinde iplikler var gibi. kesinlikle hiç kullanışlı değil ve ipleri dökülüyor. Üzerine basamıyorsunuz buz gibi oluyor çünkü. Renk konusunda ben de kararsız kaldım ama sanki açık renkler daha iyi olabilir gibi geldi bana. Mesela turkuazlı kremli falan..

Back
X