Kızlar lütfen yardım edin sütüm kesilmek üzere

portakal0

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2023
38
11
8
24
Merhaba henüz 1 aylık bir anneyim ilk başlarda sütüm çok güzeldi fakat bebeğim memeyi kavrayamadı ve silikon uçla emdi sonrasında sarılık meydana geldi memeyi tam boşaltamıyordu önce şırıngayla besledim fakat sonra birden sütüm azalmaya başladı ve bir anda kesildi gibi birşey 10 ml anca ya geliyor ya gelmiyor ben arttırmak için uğraştıkça dahada azalıyor sanki kızlar lütfen yardım edin sütüm bitmek üzere düzenli sağım yapmaya çalışıyorum bebeğim artk beni silikon uçla bile emmiyor 5 ml bile zor geliyor sütüm burdan döndürebilirmiyim artar mı sütüm yardımınıza ihtiyacım var

Malt icecegi, bulgur, tahin, pekmez gibi sut arttirici yiyecek ve iceceklerden tuketebilirsiniz, sutunuz artacaktir, saglicakla buyutun.

Yiyorum aslında ama halen bir artış göremiyorum acaba sütüm kesilmiş olabilirmi
Hayir sutunuz oyle kolay kesilmez, kendinizi strese sokmayin, bebeginiz emdikce sutte artacaktir ama once bebegi memeyle baristirmaniz gerekiyor, hicbir sagma makinasi bebek kadar sut sagmanizi saglayamaz.

Bebeğinizin midesi hala küçük on milim o içtikten sonra sağımda çıktıysa emdiği ona uetiyordur. En önemlisi sizin stres yapmamamız. Helva ve dıt kurusu da sütü artırıyor diye biliyorum

Simdi sizin sagim yaptiginiz cihazda onemli ortalama bir cihaz diyelim 10 ml çıkarıyorsa muhtemelen 30 ml emiyordur. 2 memeden 60 ml ederki 1 aylik bebeginizi doyurur kilo alimi nasilmis. 3 gune bir asm de tarttirin

11 aylık bebeğimi 9 aydır bebeğimi sağarak besliyorum. Mutlaka sağın düzenli olarak.

Simdi sizin sagim yaptiginiz cihazda onemli ortalama bir cihaz diyelim 10 ml çıkarıyorsa muhtemelen 30 ml emiyordur. 2 memeden 60 ml ederki 1 aylik bebeginizi doyurur kilo alimi nasilmis. 3 gune bir asm de tarttirin
Beni emmiyor silikon uçla emiyordu süt azalında artık hiç emmiyor durmuyor memede

Bebeğinizin midesi hala küçük on milim o içtikten sonra sağımda çıktıysa emdiği ona uetiyordur. En önemlisi sizin stres yapmamamız. Helva ve dıt kurusu da sütü artırıyor diye biliyorum
Beni emmiyor sadece sağımla 5 10 ml çıkıyo

Bol bol tüketiyorum aynı zamanda tahin pekmez bulgur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…