Kızlar lütfen yardım edin

Kimyasalgebelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
10
1
1
32
Doktor bana kimyasal gebelik dedi ama kahverengi lekelenmem bitince kan falan görmedim bebek tutunmuş olabilir mi bol ceviz proteinli yiyecekler yedim bu durumu yaşayıp hamileliği süren oldu mu? Bütün cevapları dikkatli okuyacam lütfen yazın

Doktor bana kimyasal gebelik dedi ama kahverengi lekelenmem bitince kan falan görmedim bebek tutunmuş olabilir mi bol ceviz proteinli yiyecekler yedim bu durumu yaşayıp hamileliği süren oldu mu? Bütün cevapları dikkatli okuyacam lütfen yazın
Bunu ancak tekrar beta olcturerek anlayabilirsn canimm boyle kan gormedim falan diyerek anlayamayz

Pazartesi 271.1 idi çarşamba 168.1 e düştü bugün tekrar gidecektim eşim pazar günü gidelim dedi o zamana kadar kanama olmazsa belki değer artar diye umut ettik
Değer düştüyse maalesef canım tekrar yükselmez yükselirse de sağlıklı olduğu anlamına gelmez dış gebelik belirtisini gösterir ki o daha zor bir şey sanırım hakkınızda hayırlısı olsun kanama bir anda olmaz değerin iyice düştükçe olursun adetle atarsın inşaAllah hakkında hayırlısı olsun sağlıklı gebelik nasip olsun inşaAllah

Dua edin de artmasin cunku bir düşüp bir artması dis gebeligi gösterir

Değer düştüyse maalesef canım tekrar yükselmez yükselirse de sağlıklı olduğu anlamına gelmez dış gebelik belirtisini gösterir ki o daha zor bir şey sanırım hakkınızda hayırlısı olsun kanama bir anda olmaz değerin iyice düştükçe olursun adetle atarsın inşaAllah hakkında hayırlısı olsun sağlıklı gebelik nasip olsun inşaAllah
Çok teşekkür ederim🙏♥️

Doktor bana kimyasal gebelik dedi ama kahverengi lekelenmem bitince kan falan görmedim bebek tutunmuş olabilir mi bol ceviz proteinli yiyecekler yedim bu durumu yaşayıp hamileliği süren oldu mu? Bütün cevapları dikkatli
Merhaba. Bir yıl önce kimyasal gebelik geçirirken kahverengi akıntım hiçç geçmedi. Ama şimdi 12 haftalık hamileyim çok şükür. Hamile kalsığım günden 8haftama kadar kahverengi akıntım geçmedi. Sonra kendiliğinden geçti. Yani normal hamilekite de akıntı oluyor.kırmızı olmasından kork desi doktorum bana

B
Beta HCG degerinizde düzenli bı artış olduysa tutunmuş olabilir ..ama düşüş olduysa kimyasaldir..ben kimyasal gebelik geçirdim ..beta degerleriniz onemli

Merhaba. Bir yıl önce kimyasal gebelik geçirirken kahverengi akıntım hiçç geçmedi. Ama şimdi 12 haftalık hamileyim çok şükür. Hamile kalsığım günden 8haftama kadar kahverengi akıntım geçmedi. Sonra kendiliğinden geçti. Yani normal hamilekite de akıntı oluyor.kırmızı olmasından kork desi doktorum bana
Benimde lekelenmem 7 gün falan sürdü ama yoğun değil rengi kahve telvesi gibiydi şimdi hiç yok yani düşük olsa kanama yoğunlaşması gerekirdi inan o kadar mutluyduk ki 2 gün sonra kursağımızda kaldı acaba bebek varmı yokmu diye düşünmekten kafayı yicem

Back
X