- 26 Mart 2021
- 10
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Kimyasalgebelik
-
Bunu ancak tekrar beta olcturerek anlayabilirsn canimm boyle kan gormedim falan diyerek anlayamayzDoktor bana kimyasal gebelik dedi ama kahverengi lekelenmem bitince kan falan görmedim bebek tutunmuş olabilir mi bol ceviz proteinli yiyecekler yedim bu durumu yaşayıp hamileliği süren oldu mu? Bütün cevapları dikkatli okuyacam lütfen yazın
Pazartesi 271.1 idi çarşamba 168.1 e düştü bugün tekrar gidecektim eşim pazar günü gidelim dedi o zamana kadar kanama olmazsa belki değer artar diye umut ettikBta değeriniz nedir
Pazar günü gidecem inşallahBunu ancak tekrar beta olcturerek anlayabilirsn canimm boyle kan gormedim falan diyerek anlayamayz
Dua edin de artmasin cunku bir düşüp bir artması dis gebeligi gösterirPazartesi 271.1 idi çarşamba 168.1 e düştü bugün tekrar gidecektim eşim pazar günü gidelim dedi o zamana kadar kanama olmazsa belki değer artar diye umut ettik
InseALLAH hayirli bir gebelik vardr canimmmPazar günü gidecem inşallah
Değer düştüyse maalesef canım tekrar yükselmez yükselirse de sağlıklı olduğu anlamına gelmez dış gebelik belirtisini gösterir ki o daha zor bir şey sanırım hakkınızda hayırlısı olsun kanama bir anda olmaz değerin iyice düştükçe olursun adetle atarsın inşaAllah hakkında hayırlısı olsun sağlıklı gebelik nasip olsun inşaAllahPazartesi 271.1 idi çarşamba 168.1 e düştü bugün tekrar gidecektim eşim pazar günü gidelim dedi o zamana kadar kanama olmazsa belki değer artar diye umut ettik
Dua edin de artmasin cunku bir düşüp bir artması dis gebeligi gösterir
Çok teşekkür ederimDeğer düştüyse maalesef canım tekrar yükselmez yükselirse de sağlıklı olduğu anlamına gelmez dış gebelik belirtisini gösterir ki o daha zor bir şey sanırım hakkınızda hayırlısı olsun kanama bir anda olmaz değerin iyice düştükçe olursun adetle atarsın inşaAllah hakkında hayırlısı olsun sağlıklı gebelik nasip olsun inşaAllah
Merhaba. Bir yıl önce kimyasal gebelik geçirirken kahverengi akıntım hiçç geçmedi. Ama şimdi 12 haftalık hamileyim çok şükür. Hamile kalsığım günden 8haftama kadar kahverengi akıntım geçmedi. Sonra kendiliğinden geçti. Yani normal hamilekite de akıntı oluyor.kırmızı olmasından kork desi doktorum banaDoktor bana kimyasal gebelik dedi ama kahverengi lekelenmem bitince kan falan görmedim bebek tutunmuş olabilir mi bol ceviz proteinli yiyecekler yedim bu durumu yaşayıp hamileliği süren oldu mu? Bütün cevapları dikkatli
Beta HCG degerinizde düzenli bı artış olduysa tutunmuş olabilir ..ama düşüş olduysa kimyasaldir..ben kimyasal gebelik geçirdim ..beta degerleriniz onemliDoktor bana kimyasal gebelik dedi ama kahverengi lekelenmem bitince kan falan görmedim bebek tutunmuş olabilir mi bol ceviz proteinli yiyecekler yedim bu durumu yaşayıp hamileliği süren oldu mu? Bütün cevapları dikkatli okuyacam lütfen yazın
Peki sonrasından hamile kaldınızmıB
Beta HCG degerinizde düzenli bı artış olduysa tutunmuş olabilir ..ama düşüş olduysa kimyasaldir..ben kimyasal gebelik geçirdim ..beta degerleriniz onemli
Benimde lekelenmem 7 gün falan sürdü ama yoğun değil rengi kahve telvesi gibiydi şimdi hiç yok yani düşük olsa kanama yoğunlaşması gerekirdi inan o kadar mutluyduk ki 2 gün sonra kursağımızda kaldı acaba bebek varmı yokmu diye düşünmekten kafayı yicemMerhaba. Bir yıl önce kimyasal gebelik geçirirken kahverengi akıntım hiçç geçmedi. Ama şimdi 12 haftalık hamileyim çok şükür. Hamile kalsığım günden 8haftama kadar kahverengi akıntım geçmedi. Sonra kendiliğinden geçti. Yani normal hamilekite de akıntı oluyor.kırmızı olmasından kork desi doktorum bana
Kaldım 6 ay sonrasinda kaldım..fakat malesef iki hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım 10 haftalikti gebeliğim bebeğin kalbi durdu malesef..dün kürtaj sonrası kontrolüm vardı hatta doktordan geldimPeki sonrasından hamile kaldınızmı
Çok üzüldüm ya Rabbim tez vakitte sağlıklı Bi evlat nasip eder inşallahhKaldım 6 ay sonrasinda kaldım..fakat malesef iki hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım 10 haftalikti gebeliğim bebeğin kalbi durdu malesef..dün kürtaj sonrası kontrolüm vardı hatta doktordan geldim
Yok cnm 3 ay bekledim ne adet oldum ne bebek vardı çok üzüldüm bu ay klomen tedavisine başladık çatlatma iğnesiPeki sonrasından hamile kaldınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?