Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muadili verme durumları yok mu. Doktoronuzla konuştunuz muİstanbulda yaşıyorum
Tüp Bebek tedavisi oluyorum
Cedtrotide 7 kutu Lazım nerde bulabilirim
Ecza deposunu aradım
Firmayı aradım
Sağlık Bakanlığını aradım
Cimere yazdım, aradım
100 Eczaneyi aradım yok yok bulamıyorum
Bulamazsan doktorun degistirsin ilaci yani doktorlara da kızıyorum biliyorlar bu ilaç piyasada yok neden insanlara bulamazsan alternatifi şudur demiyorlarİstanbulda yaşıyorum
Tüp Bebek tedavisi oluyorum
Cedtrotide 7 kutu Lazım nerde bulabilirim
Ecza deposunu aradım
Firmayı aradım
Sağlık Bakanlığını aradım
Cimere yazdım, aradım
100 Eczaneyi aradım yok yok bulamıyorum
Muadili olmuyor kabul etmiyor doktorMuadili verme durumları yok mu. Doktoronuzla konuştunuz mu
Çok teşekkür ederimOkmeydanı deniz eczanesine bi sorun isterseniz
Aynen çok doğruBulamazsan doktorun degistirsin ilaci yani doktorlara da kızıyorum biliyorlar bu ilaç piyasada yok neden insanlara bulamazsan alternatifi şudur demiyorlar
Aradım orada‘da yokmuş yinede çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim![]()
İnşallahRica ederim çok üzgünüm umarım bulursunuz.
Teşekkür ederimTopkapı timuçin eczanesine de sorabilir misiniz bi
Timuçin eczanesini Aradım muadili varmış Çok Teşekkür ederimTeşekkür ederim![]()
Benim Doktorla birebir konuştum kesinlikle Cedtrotide olacak dedi muadili kabul etmiyorlarBak bende bulamadım bir kere doktora tekrar geri döndüm bana dupaston verdi bende kızdım ve dedim ki madem boyle bir alternatif var niçin tüm Anadolu Avrupa yakası ve izmitteki hatta Edirne'de her yeri aradık biz sonra da kafamızda soru işareti acaba yeteri kadar mı etki etmiyor
Benim çok çok zaman önce oldu bu olay Allah sizlere yardjm etsinBenim Doktorla birebir konuştum kesinlikle Cedtrotide olacak dedi muadili kabul etmiyorlar
Onun için hiçbir bilgim yok
Ama Tedaviye başlamanıza Sizin Adınıza sevindim![]()
Amin İnşallahBenim çok çok zaman önce oldu bu olay Allah sizlere yardjm etsin