kızlar lütfen yardım edin!

poeek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
179
93
98
İstanbul
kızlar aeanızda gün hesabıyla korunan var mı?
doktor bana doğum kontrol hapını yasakladı.:oklava:
mecburen gün hesabının nasıl olduğunu öğrenmeliyim.
bildiklerini paylaşanlara şimdiden teşekkürlervereliniortak

adetin 12.ve 14. günler yumurtlama oluyor bu günlerde hamile kalma olasılığı daha fazla

doktor prezervatifide yasaklamadı değil mi*???? gün hesabıyla korunmak çokta güvenilir değil

adetten önceki bir hafta ile sonraki bir hafta serbest :)) tabi bu arada sadece gün hesabı mı olcak yöntem olarak? geri çekilme yöntemi de olcak değil mi? merak ettim bir de neden yasakladı doğum kontrol hapını?

hayır ama eşimin sağlık sorunu var kondomla ilgili burada anlatılamayacak.
bu yüzden iş bende şuan

gün hesabının hiç bir garantisi yok ki canım adetin bittikten sonra ilk haftası gün hesabına göre hamile kalınmaz ama ben adet bittikten sonra ki gün hamile kaldım adım gibide eminim ( bebeğim düştü amamafoldumben) yani hani hamile kalınması imkansız gündü ama olabiliyor ki benim normal de bile olması zorken ( eşimde problem varmafoldumben) birde en alakasız günde kaldım düşün yanikafamçokkarıştı kısacası gün hesabı maalesef korunmak için asla güvenli değil ohaoldumsmile

canım benim doğum kontrol hapı bende mide rahatsızlıkları yarattı.
ben öğretmenim.işe gitmekte bile zorlandım uzunca bir süre
ders anlatırken fenalaştım.
hap değişti bişey değişmedi.bir buçuk yıl kullandım
ama yok olmadı
doktor kesin bırakacaksın dedi

eşin korunsun ozaman kondom kullansın daha garanti bence:kedi:

Bir sürü başka korunma yönetmi var buralardan okuduğuma göre kendinize uygun olan bir tanesini bulursunuz büyük ihtimal .

canım bence de bu yöntem pek güvenli deil.doğum kontrol hapı kullanamıyosun madem eşin geri çekilme yöntemiyle korunsun veya sen sprail taktır.bunlar daha güvenli...

Jinekoloji veya gebelik bölümlerinden yardım alabilirsin. Konu yanlış yerde...

ria uygulamaları var.. ayrıca enjektabl preparatlar var.. implantlar var.. bunları deneyin

gün hesabı korunmak her an hamileliğe hazır olmak gibi bi durum bence
yumurtalam günleriyle ilgili belirli istatistikler olsada bünyeden bünyeye fark ediyo
bazıları adet bitiminden hemen sonar yumurtlar bazıları 2 hafta sonra
benim dayımın hanımıda bu yöntemi kullanıyodu 10 sene böle korundu aam şimdi 40 yaşında ve hamile akannehir
sen başka yollara bak canım yerimseniben

canım yasmin kullandın mı. aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü diane35 ve yazz kullandım çok kötü etkiledi beni ikisi de. ama yasmin hiçbir şey yapmadı. sıfırdı yani yan etkisi. kilosu düşük insanlara genelde yasmin öneriyor eczacılar ama doktorlar bundan bihaber.

Takvim yöntemi cok riskli yani %80 hamile kalabilirsin yumurtlama gunu olmasa bile..

Hap kullanamam esım kondom kullanamaz dıyorsun..

Ria taktırabilirsin o da olmazsa..

İşin allaha kalmış canım :)) yani geri cekme uygulayın dıyecegım ama oda riskli ... Yapacak birşey yok..

canım yasmin kullandın mı. aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü diane35 ve yazz kullandım çok kötü etkiledi beni ikisi de. ama yasmin hiçbir şey yapmadı. sıfırdı yani yan etkisi. kilosu düşük insanlara genelde yasmin öneriyor eczacılar ama doktorlar bundan bihaber.

eczacılar hangi hakla ilaç önerebiliyolar acaba??
kendi kafalarına göre ve işlerine geldiği gibi davranıyolar yalan yanlış, -tabi halk nerden bilsin ne doğru ne yanlış-, sonra doktorlar bişi bilmemiş oluyo..kötükedihüsokötükedihüso

kızlar aeanızda gün hesabıyla korunan var mı?
doktor bana doğum kontrol hapını yasakladı.:oklava:
mecburen gün hesabının nasıl olduğunu öğrenmeliyim.
bildiklerini paylaşanlara şimdiden teşekkürlervereliniortak

reglinden sonraki 3 gün regline 3gün kala :))) diğer günlerde uzak durun.... parmak hesabıyla korunma korunma olmaz... normal şartlarda adetinden 12 gün sora yumurtlama oluyor adetinin ilk gününden başlayarak sayıyorsun.... 12. 13. 14. gün riskli gün olarak kabul edilir ama kesin değildir yapman gerekn ne peki... adetinden 8gün sonrası ile 17. gün arası yaramazlık yapmayacaksın:))) yada eşin korunacak.....

Back
X