- 20 Mart 2013
- 378
- 197
- 123
- 33
Slm kızlar size bir sorum olacak doğru mu yapmışım yanlış mı bilemiyorum o yüzden size sormaya karar verdim lütfen fikirlerinizi paylaşın. Geçen gün ablamda kalmaya gittim ben oraya gidince eşim de annesine gidiyor bi eltim var ev üstünde neyse eşim gidince bakıyor ki annesi yok evde oda arayip söyledi bende gitmişsn kal istersen dedim neyse bende geçenlerde kaynanama gittim Eltim dedi ki biliyor musun işte seninki geldi işte benim Kocam da uyudu biz iki bucağa kadar sohbet ettik bende eşimë sorunca başta bunu anlatmadi hemen uyudum dedi eltim anlatınca sok geçirdim bu kadar konuşacak neyiniz vardı diye Açıkçasi istemiyorum yanlız konuşmalarını neden diye soracaksaniz davranış ve konuşma tarzları hoşuma gitmiyor çok yilişık şakalar el kol hareketleri ve bana ters gelen konuşmalar yaptıkları için. Örneğin eltilerim eşimë sen bizim doğum doktorumuzsn diyorlardi yanında doğumdan kadın hastalıklarından bahsediyorlardi yediklerinden veriyorlardi bunlarda bana ters geliyor bu yüzden istemiyorum mesafe istiyorum bu yüzden esimle çok büyük kavga ettik zaten eski olaylarda olduğu için ağzıma geleni söyledim hakaret ettim ben mesafe koy dedikçe sen daha kötü oluyorsun küfür attım ileri gittim kendime hakim olamadım şimdi kaç gündür konuşmuyoruz sizce suç kimde ben ne yapmalıyim