Kızlar lütfen yardım edin :(

Tavuk_suyu_

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
12.939
50.840
798
35
iyi akşamlar hanımlar. 19 aylık oğlum var. Sabah kahvaltısını yaptırdım hem istifra etti. Kahvaltıda bal yemişti pek sevmiyor o yüzden diye cok aldırış etmedim. Ama gün içinde bir kaç defa daha istifra edince acile götürdüm. Doktor solunum yolları gayet iyi Boğazı da iyi sindirimle alakalıdır sesi. Emedur,maflor, motilium isimli ilaçları yazdı. (Emedur fitil) fitili kullan 1 saat sonra yemeye baslar dedi. Ama yok nafile fitili koydum. Bir buçuk saat sonra cok az süt içti ve yine istifra etti. Karnı aç olduğu için şurubu da içirmedim doktora sordum biraz daha bekleyin dedi. Pirinç haşlıyorum şimdi midesine iyi gelir diye. Ihlamur kaynattım onu çıkardı. Midesini bulandırmayacak ne yapabilirim ? Sabahtan beri tek lokma yemedi yavrum.

Dün de kontrolü vardı kan tahlili yapıldı doktor gayet güzel bir sorun yok dedi.

nanenin mideye iyi geldiğini duymuştum bebelerde, mutlaka kaynatıp içir...bulantısını ve istifrasını düzene sokacaktır...geçmiş olsun

Bebeklere bal verilmez,midesi kaldırmaz diye biliyor olsam da bebeğim olmadığı için susuyorum,
Ben bile 26 yaşımdan sonra yavaş yavaş alıştım bala.Her yediğimde çıkartmıştım.

Nane kaynattım onu da içmedi. Öyle ateşi ishali falan yok çok şükür
keşke içseydi biraz şekerlendirdin mi?ılık şeyler iyi gelir......arkadaşında dediği gibi açlık için endişe etme, çubuk kraker tarzı bişeyler yemesi iyi olur.

keşke içseydi biraz şekerlendirdin mi?ılık şeyler iyi gelir......arkadaşında dediği gibi açlık için endişe etme, çubuk kraker tarzı bişeyler yemesi iyi olur.
Evet normalde seker hiç vermiyorum ama mecbur şekerlendirdim ama nanenin kokusundan içmedi sanırım. Kraker falan verdim ama yemiyor

Aman dikkat bağırsak dugumlenmesi olmasin Allah korusun. Tam tesekkullu bir hastaneye gidin ve bagirsaklarina da baksinlar. Her tur testi yaptirin. Ilac da kullanmayın. Allah sifa versin..

Aman dikkat bağırsak dugumlenmesi olmasin Allah korusun. Tam tesekkullu bir hastaneye gidin ve bagirsaklarina da baksinlar. Her tur testi yaptirin. Ilac da kullanmayın. Allah sifa versin..
Doktor acilde karnına baktı bir sorun yok dedi yine de olabilir mi allah korusun ben en iyisi başka bir hastaneye daha götüreyim içim rahat etmeyecek bu şekilde.

Mideyle ilgili problemler olunca, çay gevşeme yapıyor ve kapakçık açık kalıyor, kusma oluyor. Süt de öyle. Mide kötü olduğu dönemlerde süt ürünleri, domates, narenciye ürünleri verilmez. Bi süre haşlanmış patates, rendelenmiş elma gibi şeylerle ilaç takviyesiyle atlatır umarım. Çok geçmiş olsun

nanenin mideye iyi geldiğini duymuştum bebelerde, mutlaka kaynatıp içir...bulantısını ve istifrasını düzene sokacaktır...geçmiş olsun
Nane gazı alır ama gevşeme yaptığı için kusma olmasın diye mide hastalarının yasak listesindedir.

Ayni anlattoginiz yegenimde olmusyi ne yese kusuyordu.dr. asiri beslemissiniz demisti.
patates haslayin midesine iyi gelir

Doktor acilde karnına baktı bir sorun yok dedi yine de olabilir mi allah korusun ben en iyisi başka bir hastaneye daha götüreyim içim rahat etmeyecek bu şekilde.

Aynen bence de baska yere gidin. Cunku boyle bi olay yasadi uzak akrabam. Cocugu ayni bu sekilde karni agriyo ve kusuyo. Kime gotururlerse gotursunler bir sey yok diyorlar megersem cocuk bagirsak dugumlenmesi olmus Allah korusun kaybettiler cocugu..
Tabiki korkmayin Allah korusun ama surekli bi cocuk kusuyosa bence normal degil. Rabbim sifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…