Kızlar lütfen yardım edin :(

Aynen bence de baska yere gidin. Cunku boyle bi olay yasadi uzak akrabam. Cocugu ayni bu sekilde karni agriyo ve kusuyo. Kime gotururlerse gotursunler bir sey yok diyorlar megersem cocuk bagirsak dugumlenmesi olmus Allah korusun kaybettiler cocugu..
Tabiki korkmayin Allah korusun ama surekli bi cocuk kusuyosa bence normal degil. Rabbim sifa versin..
Böyle söylenir mi bir anneyeee!!!

Canım benim sakın korkma midesini üşütmüştür, sadece kusma var farklı belirtiler yol çünkü . Yine içinizi rahatlatmak için farklı doktora da götürün tabi ama sen sakin ol stres yapma.. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallahh;)

Neden soylenmesin!!? Ben söylerim çünkü o olaydan cok korktugum icin butun onlemlerin alınmasını tavsiye ediyorum!!!!!!
Ya bilmiyorum öyle birşey olma ihtimali düşüktür. Evet sen yakınında gördüğün için korkuyorsun da, internetten belirtilerine baktım kusma dışında pek çok belirtisi var. Ben buraya böyle bir konu açsam ve sizin bu yorumunuz gelse sabaha kadar kafayı yerdim heralde, zira şuan detaylı Bi hastaneye gitme ihtimali de yok

Telaş yapma ve süt sütlü ürünler verme,onlar bulantıyı arttırır...zorlama sonuçta midesini üşütmüş ve yarına bişeyi kalmaz.bir günlük açlıktan bişey olmaz korkmayın.kızımdan dolayı çok yaşadım

Bakteri kapmış olabilir böyle durumlarda birşey yedirilmez. Bol bol sıvı verilir ki vücudu su kaybetmetmesin.
Geçmiş olsun..

Kızlar sağolun yorumlar işin teşekkür ederim. Pirinç haşlamadı yedi biraz ilaçlarını verdim ve uyudu
@Bilgece cok korktum yazdığından sonra Cidden. Doktora tekrar sordum. Bagırsaklarıyla ilgili bir problem olmadığını belirtti. Ama yine de pazartesi sabaha saçının telinden tırnağına kadar cok iyi bir hastane de kontrol ettireceğim.

Back
X