kızlar lütfen yardım edinn.

byzakdg

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
28
0
16
Antalya
sevgilimle 3 yıldır beraberdik.çok kavga ederdik.ama ne ben nede o beni bırakmadı hiç.bu sene o başka bi ilde dersaneye gitti.bende başka bi ilde üniversiteye.ve çok değişti.umrunda olmamaya başladımgünde 2 3 kere ayrılıyodu.zor barıştırıyodum.barışıncada diyoduki ben seni bırakmam sinirden yapıyorum.ve tamamen ayrıldı.yalvardımm etme yapma..çok yalvardım.ama umrunda olmadı.bakıyorum faceden çokta mutlu.bi buçuk ay oldu ayrılalı.hiç aramadı.sormadı.ama ben saf gibi ondan vazgeççmek istemiyorum.tabiki daha yalvarmıcam.ama nasıl kıymetimi anlamasını sağlayabilirim.yani beni seviyodu.biliyorum.bunu bilmesem uğraşmam.ama galiba bi dersi hakediyo.fikirlerinizi söyler miisnz.şimdiden tşkk

tatlım bana sorarsan başka bir kızla ilgileniyor. orada hoşlandığı biri var o yüzden artık seninle konuşmadan da yapabiliyor. bence sen okuluna bak derslerini ihmal etme o noktaya kolay gelmedin. olucaksa zaten sen birşey yapmadan da olur.

Canım seviyor-du biliyorum bunu bilmesem uğraşmam demişsin.Sen de emin değilsin şuan seni sevdiğinden baksana.O nasıl mutlu görünüyorsa sen de mutlu görün.Yalvarma üzerine gitme bence daha da kaçar.

içimin ne kadar acıdığını tahmin edebiliyosundur eminim. dayanamıyorum buna. bi insan böyle değişebilir mi.:(:(:(

sizce face açmayıp tlfnumu kapatıp hiç göz önüğnde olmayımmı.yoksa face açıp resimler felan koyup mutlu mu görünüyüm.hangisi ii olur

Bencede bosver gidene gitme deme asla

Kendi dusen aglamaz o biliyor eger birgun pisman olup geri donmek istersen senin onu affedecegini o yuzden cok rahat bence.

Ona bu acik kapiyi birakma elbette icin yanar ama sende gez toz eylenmene bak.

Hayat ondan ibaret degil tabiki 3 yilin adi var hesabi yok ama zorlamaninda manasi ok deymezmis iste.

Kendini daha cok yorma o deyersiz icin okuluna bak hayatta her daim basarili olmani diliyorum (okul,is,ask...).

çok teşekkür ederim bende sana başarılar diliyorum.saol

Bencede bosver gidene gitme deme asla

Kendi dusen aglamaz o biliyor eger birgun pisman olup geri donmek istersen senin onu affedecegini o yuzden cok rahat bence.

Ona bu acik kapiyi birakma elbette icin yanar ama sende gez toz eylenmene bak.

Hayat ondan ibaret degil tabiki 3 yilin adi var hesabi yok ama zorlamaninda manasi ok deymezmis iste.

Kendini daha cok yorma o deyersiz icin okuluna bak hayatta her daim basarili olmani diliyorum (okul,is,ask...).

Hicbir sey yapma, onu tamamen hayatindan, düsüncelerinden, hayallerinden cikar.
Seni terketmis birine ders vermek yerine, yasadiklarindan ders cikar ve yeni ufuklara yelken ac.
Hic kimse vazgecilmez degildir.

Bence hiç mutluluk tablosu çizme. bu aksine mutsuz olupta mutlu olmaya çalıştığının göstergesi olur.
1,5 ay geçmiş ve aramamış.
Sen bu olaydan tek bi sonuç çıkarabilirsin uzaktan sevecek kadar güçlü değilmiş aşkı sevgisi.
Gerçekten seven uzaklık olsa bile vazgeçmez.
Denemiş oldun canım hakkında hayırlısı olsun

şimdi iliklerime kadar onu seviyorum ve hayatımı onlayaşamak istiyorum.vazgeçemiceme inanıyorum.bu bi buçuk ayda azalmadı.dahada çoğaldı acım.mutlu olması dahada üzdü beni.bensiz yaşamayı kabullenmeside.ve bunu kaldıramıyorum.biliyorum çaresi yok.yaşarken öldürdü resmen.yinede saolun kızlar..

sevgilimle 3 yıldır beraberdik.çok kavga ederdik.ama ne ben nede o beni bırakmadı hiç.bu sene o başka bi ilde dersaneye gitti.bende başka bi ilde üniversiteye.ve çok değişti.umrunda olmamaya başladımgünde 2 3 kere ayrılıyodu.zor barıştırıyodum.barışıncada diyoduki ben seni bırakmam sinirden yapıyorum.ve tamamen ayrıldı.yalvardımm etme yapma..çok yalvardım.ama umrunda olmadı.bakıyorum faceden çokta mutlu.bi buçuk ay oldu ayrılalı.hiç aramadı.sormadı.ama ben saf gibi ondan vazgeççmek istemiyorum.tabiki daha yalvarmıcam.ama nasıl kıymetimi anlamasını sağlayabilirim.yani beni seviyodu.biliyorum.bunu bilmesem uğraşmam.ama galiba bi dersi hakediyo.fikirlerinizi söyler miisnz.şimdiden tşkk

Yavrum bence ilgilendiği başka bi kız var onun. Çünkü zaten duygular böyle yapmam dediğin bırakmam dediğin kişileri bıraktırır ..
unut demicem ama zamana bırak gülüm en iyi ilaç o olur sana hee başta cok üzülürsün ama alısırsın hersey yavas yavass

Back
X