Terkedildim.

byzakdg

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
28
0
16
Antalya
sevgilimle 3 yıldır beraberdik.çok kavga ederdik.ama ne ben nede o beni bırakmadı hiç.bu sene o başka bi ilde dersaneye gitti.bende başka bi ilde üniversiteye.ve çok değişti.umrunda olmamaya başladımgünde 2 3 kere ayrılıyodu.zor barıştırıyodum.barışıncada diyoduki ben seni bırakmam sinirden yapıyorum.ve tamamen ayrıldı.yalvardımm etme yapma..çok yalvardım.ama umrunda olmadı.bakıyorum faceden çokta mutlu.bi buçuk ay oldu ayrılalı.hiç aramadı.sormadı.ama ben saf gibi ondan vazgeççmek istemiyorum.tabiki daha yalvarmıcam.ama nasıl kıymetimi anlamasını sağlayabilirim.yani beni seviyodu.biliyorum.bunu bilmesem uğraşmam.ama galiba bi dersi hakediyo.fikirlerinizi söyler miisnz.şimdiden tşkk

''Kaçan KOvalanıyor''
Benimde 2 senelik bir ilişkim vardı ve hemen hemen aynı şeyleri bende yaşadım. SOnunda çekti gitti ne aradı ne sordu umrunda olmadım. Az yalvarıp etmedim hani bende dil döktüm yookk! Bi tarafını kaldırdım afedersiniz. Sonra dedim ki taktik değiştirmek gerekiyor demekkii.. Bıraktım kendi haline facelerde falan baktım çok mutlu geziyor tozuyor. 1 ay geçti bu sefer o beni arkadaşlarıma soruyormuş benim mutluluğumu soruyormuş. E bende mutluyumya sinirine dokundu. 2. ay kapımda :64: Roller anında değişti arkadaşım bırak elleme elbet dönücek..

Seni seviyordu öylemiii,kendini kandıryorsun canım..Sana dönmesini istiyorsan onu hiç aramaman sormaman gerekir,yalvarman da çok saçma,bir erkek kendine kul köle olan kızı cepte görür,biraz dönüp dolaşılıp gelebileceği bir kapısın sen onun için..Sen de onun yaptığını yap madem gününü gün ediyor sen de et..

Seni seviyordu öylemiii,kendini kandıryorsun canım..Sana dönmesini istiyorsan onu hiç aramaman sormaman gerekir,yalvarman da çok saçma,bir erkek kendine kul köle olan kızı cepte görür,biraz dönüp dolaşılıp gelebileceği bir kapısın sen onun için..Sen de onun yaptığını yap madem gününü gün ediyor sen de et..

hiç ama hiç arama etme , içinde umut da barındırma. eğer seviyrsa bu tavrını görüp gelir, sevmiyorsa da unutacaksın yapcak bir şey yok.

ya benim aklim karisti hani diyoruz ya seviosa donup gelir, bu birakanlar icin sanirim, yani o dusunmez herhalde bizim icin eger seviosa gelir ben bekliim diye? cunku o zaman oda ayni dusuncelerden oturu donmezse kaldik yani

2 gune sinavi var, 1 haftadir konusmuyoruz, bol sans diye msj atiim mi? tek o kadar sirf aklina girmek icin

Ayrılık döneminde hiç arayıp sormamak lazım inan bu çok etkili oluyor seni merak ediyor bensiz ne yapıyor diye düşünüyor.

kesnlkle aramaa arkadslar doğru demis sen aradıkca o aramayacak sen yazdıkca o yazmayacak ne zaman unuttuğunu anladğnda sana yazacak kendini unuttrmamak icin.geri dönmesini istiyo gibisn ama bnce seni umursamayan birini ne kadar isteyebilrsn artk bilemiyorum.banada oluyodu bazı erkekler terk etme meraklsı.aynen sürekli bitti oluyodu bnde ugrasıodm sen gibi.sonra bi gün canıma tak etti gitti ve tamamen bitti.en son msjıma bile cwp wermeyck kadar vicdansz biriydi.bende faceden bakıyodm mutluydu hic aklna gelmiyomuym diye merak ediyodm ama yazmadım bu sürec icnde sogudm ondan ve tam altı ay sonra msj attı ki benm hayatmda baska biri olmustu okadr unutmstm:)tabi saydım döktm okadar ki kızacak kadar bile duyglarm kalmamıs ona.yalvardıkcada gözmden düstü.bnce bitti denilmesi iliskiyi cok yıpratıyo cocuk oyuncağna döndüren insanlarla ömür gecmezzz ne güzel ünide okuymussun aydınlk geleceğine bak artık.hala yazar odun hala af diliyo onu bırak bana dön filan diyo nasıl kücüldü gözmde hayalini kurdgm insn böyle bu isler ben altı ay aramadm simdi yalvarıyo arasydm kendini bisey sancaktı odun.hala sevdigni sanmıorm onu unutmam agrına gidiyo sadece

ders vermeye bilşe değmezya bence yinede sen bilirsin tabi...
sen aradıkça o havalara girer...
bence yapma...
bı8rak o nasılsa ilginin kaybolduğunu anlayınca düşer peşine..
kaçan kovalanır....

Seviyordu ama artık sevmiyor malesef..
Sevseydi 1 ay falan ayrı kalamazdı asla.
Yani bir insanın sinirle bir hafta aramamasını falan anlarım ama
1 ay falan ayrı kalıp çok mutlu görünen insan seviyor diye düşünemem
bu kendini kandırmak olur..
Kendini buna inandır ve yepyeni bir hayata başla..
He ders vermek mi istiyorsun onun da içi cızz etsin mi istiyorsun
Sen de gez toz mutluluk saçan fotoğraflar paylaş imalı sözlerle başkası varmış
gibi göster mesela.. Ama arasa da dönme bu kendini bişey sanan şahısa..
Bence sevgini haketmiyor çünkü:34:

ve dha dersane ortamnda değisms üniversiteye gitse kim bilir ne olur bnce kendine iyilik yap ondan uzaklas

Back
X