- 9 Aralık 2024
- 766
- 238
- 18
- 35
- Konu Sahibi ankara0619
-
6 gün var adetime çok ince iki tane silik çizgi var bende anlayamadım2 hamileliğimi de bu markayla öğrendim. Hiç yanıltmadı beni.
Sizin görsellerinizde 2.çizgiyi göremedim ben.
Kaç gün kala yaptınız adete
Merhaba. T ve C çizgisinin iki yanında çizgi oluyor, içi boyanıyor. Bu görünen iki silik çizgi de t çizgisinin etrafındaki çizgiler, içinin boyanması gerekiyor. Bende de aynı durum oldu bugün bozuk mu bu seri anlamadım ama önemli olan içinin boyanması diye biliyorum6 gün var adetime çok ince iki tane silik çizgi var bende anlayamadımkıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim kuruma çizgisi vs bıtakmıyor en iyi marka bu dediler ondan aldım bende
Aynı durumdayız ya 2 silik çizgi var sonuç ne oldu6 gün var adetime çok ince iki tane silik çizgi var bende anlayamadımkıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim kuruma çizgisi vs bıtakmıyor en iyi marka bu dediler ondan aldım bende
Aşkım 6 gün önce çok erken bence aşkım adetine 1 gün kala felan yapsaydın ne kadar güvenilir bir marka olsa da her doktor hemşire adet gecikmesinden sonra yapılmasını öneriyor6 gün var adetime çok ince iki tane silik çizgi var bende anlayamadımkıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim kuruma çizgisi vs bıtakmıyor en iyi marka bu dediler ondan aldım bende
Merhaba ben de adetime 5 gün kala predictor ile öğrendim. Kapağını açıp içine bakabilir misiniz ? Öyle daha net görünüyor. Benim aşağıdaki gibiydi bat 10 temmuzdu. Pembe silik çizgi ilk 5 dakika civarı çıkıyorsa pozitif oluyorKızlar merhaba, bu marka çok güvenilir diye bunu önerdiler ama birden fazla silik çizgi çıktı başına gelen var mı acaba fikri olan lütfen yardımcı olabilir mi
Negatif adet oldumAynı durumdayız ya 2 silik çizgi var sonuç ne oldu
Allahım en kısa zamanda sana da bana da bebiş nasip etsin benim yarın bat bakalım bekliyorumNegatif adet oldum
Amiiin isteyen herkesle birlikte sana da bana da nasip olsun hayırla sağlıkla inşallahAllahım en kısa zamanda sana da bana da bebiş nasip etsin benim yarın bat bakalım bekliyorum
Bat bugün ya da yarın ayın 16sından beri habire regl olacağım diye bekliyorum kasık bel ağrısı 12sinden beri devam ediyor regl öncesi bu kadar erken başlamıyordu hiç bilmiyorum bekliyorumAmiiin isteyen herkesle birlikte sana da bana da nasip olsun hayırla sağlıkla inşallahbelirtin var mı
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsınBat bugün ya da yarın ayın 16sından beri habire regl olacağım diye bekliyorum kasık bel ağrısı 12sinden beri devam ediyor regl öncesi bu kadar erken başlamıyordu hiç bilmiyorum bekliyorum
Merhaba canım tekrardan test yaptın mı yada kan verdin miHadi inşallah hayırlı haberler alırsınbenim bi kürtajım var heveslendirmek istemem ama benimde onda regl olacakmışım gibi kasık ağrısı bel ağrısı sol kasık batması vardı adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testiyle öğrenmiştim inşallah hayırlı haberler alırsın
4 gün kala prodoctor erkem gebelik testiyle öğrendim ertesi gün normal test yaptım negatif çıktı iki gün sonra da kan verdim kanda 217yle öyle öğrendimMerhaba canım tekrardan test yaptın mı yada kan verdin mi
Bende hamileyim aşkım elhamdülillah4 gün kala prodoctor erkem gebelik testiyle öğrendim ertesi gün normal test yaptım negatif çıktı iki gün sonra da kan verdim kanda 217yle öyle öğrendimsen ne durumdasın
Aşkım idrarı çok damlattigın zaman da çizgi Kaya biliyor bende de öyle olmuştu sonra adet oldum negatif gibi aşkım kaç gün geçiyor adetinArkadaşlar bana da bi el atar mısınız? Negatif gibi sanki ama ortada hafif bir boya var, o beni ikileme düşürdü
Bugun olmam lazmdıAşkım idrarı çok damlattigın zaman da çizgi Kaya biliyor bende de öyle olmuştu sonra adet oldum negatif gibi aşkım kaç gün geçiyor adetin
Canım göğüs hassasiyeti belirtin var mıydı ? Ne zaman başladı .. benim göğüslerim agriyordu hassasti ama bugün geçti sanırım regl olacağımBende hamileyim aşkım elhamdülillah
Merhaba canım adet oldun mu yada testi tekrarladin miBugun olmam lazmdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?