Kızlar lütfen yardım Predictor erken gebelik testi silik iki çizgi

ankara0619

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
766
238
18
35
Kızlar merhaba, bu marka çok güvenilir diye bunu önerdiler ama birden fazla silik çizgi çıktı başına gelen var mı acaba fikri olan lütfen yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_4265.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 182
  • IMG_4261.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 183
2 hamileliğimi de bu markayla öğrendim. Hiç yanıltmadı beni.
Sizin görsellerinizde 2.çizgiyi göremedim ben.
Kaç gün kala yaptınız adete

2 hamileliğimi de bu markayla öğrendim. Hiç yanıltmadı beni.
Sizin görsellerinizde 2.çizgiyi göremedim ben.
Kaç gün kala yaptınız adete
6 gün var adetime çok ince iki tane silik çizgi var bende anlayamadımkıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim kuruma çizgisi vs bıtakmıyor en iyi marka bu dediler ondan aldım bende

6 gün var adetime çok ince iki tane silik çizgi var bende anlayamadımkıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim kuruma çizgisi vs bıtakmıyor en iyi marka bu dediler ondan aldım bende
Merhaba. T ve C çizgisinin iki yanında çizgi oluyor, içi boyanıyor. Bu görünen iki silik çizgi de t çizgisinin etrafındaki çizgiler, içinin boyanması gerekiyor. Bende de aynı durum oldu bugün bozuk mu bu seri anlamadım ama önemli olan içinin boyanması diye biliyorum

Aşkım 6 gün önce çok erken bence aşkım adetine 1 gün kala felan yapsaydın ne kadar güvenilir bir marka olsa da her doktor hemşire adet gecikmesinden sonra yapılmasını öneriyor

Kızlar merhaba, bu marka çok güvenilir diye bunu önerdiler ama birden fazla silik çizgi çıktı başına gelen var mı acaba fikri olan lütfen yardımcı olabilir mi
Merhaba ben de adetime 5 gün kala predictor ile öğrendim. Kapağını açıp içine bakabilir misiniz ? Öyle daha net görünüyor. Benim aşağıdaki gibiydi bat 10 temmuzdu. Pembe silik çizgi ilk 5 dakika civarı çıkıyorsa pozitif oluyor

Eklentiler

• 1000111984.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 118
Amiiin isteyen herkesle birlikte sana da bana da nasip olsun hayırla sağlıkla inşallahbelirtin var mı
Bat bugün ya da yarın ayın 16sından beri habire regl olacağım diye bekliyorum kasık bel ağrısı 12sinden beri devam ediyor regl öncesi bu kadar erken başlamıyordu hiç bilmiyorum bekliyorum

Bat bugün ya da yarın ayın 16sından beri habire regl olacağım diye bekliyorum kasık bel ağrısı 12sinden beri devam ediyor regl öncesi bu kadar erken başlamıyordu hiç bilmiyorum bekliyorum
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsınbenim bi kürtajım var heveslendirmek istemem ama benimde onda regl olacakmışım gibi kasık ağrısı bel ağrısı sol kasık batması vardı adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testiyle öğrenmiştim inşallah hayırlı haberler alırsın

Merhaba canım tekrardan test yaptın mı yada kan verdin mi

Arkadaşlar bana da bi el atar mısınız? Negatif gibi sanki ama ortada hafif bir boya var, o beni ikileme düşürdü

Eklentiler

• IMG_7959.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_7954.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar bana da bi el atar mısınız? Negatif gibi sanki ama ortada hafif bir boya var, o beni ikileme düşürdü
Aşkım idrarı çok damlattigın zaman da çizgi Kaya biliyor bende de öyle olmuştu sonra adet oldum negatif gibi aşkım kaç gün geçiyor adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…