Kızlar lütfen yardım

Hellooniss

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
46
14
8
33
Kızlar ben biraz aptallık mı ettim moralimi bozmak için bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Pazartesi günü 22 ocak da transfer oldum 31 ocak da test günüm ama ben progestan fitili atıp idrar genelik testi yaptım negatif çıktı moralimi bozmalı mıyım yanii normal de belirtilerim var diye yaptım şuan çok değişik oldum

Kızlar ben biraz aptallık mı ettim moralimi bozmak için bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Pazartesi günü 22 ocak da transfer oldum 31 ocak da test günüm ama ben progestan fitili atıp idrar genelik testi yaptım negatif çıktı moralimi bozmalı mıyım yanii normal de belirtilerim var diye yaptım şuan çok değişik oldum
Morelini bozma elbette. 8-9 da anca kana karışıyor idrara daha sonra geçer belki her gebelik farklıdır her bebek yerleşmesi farklıdır
Olumsuzu da elbet düşün ama takılı kalma çok fazla üzme kendini derim.
Kaçıncı gün embriyosu ?

Yaa aslında dondurulmuş 5.gün embriyosu yani idrar yaparken ilaç vs de kadışık hepsi bulaştı teste moralimi bozmak elbette istemem ama olumsuzluk da üzer insanı.. O iğneler hormonlarımı bozup mahvetti beni

çok erken bakmışsınız beklemelisiniz ve stres yapmayın lütfen

Lütfen moralini bozma, testler yanıltıcı olabiliyor, benim önce çok çok silik çıktı, sonra hiç çıkmadı, anlam verememiştim. Test gününü beklemek en iyisi, azıcık daha sabır göster, güzel sonuçlar alman duası ile 🤲🏼
Ayyy dua edin çok Allah razı olsun ❤️

Aynen öyle bir de iğne ve hormon ilaçları öyle karamsar yaptı ki eşimle bile sık sık tartışmaya başladık sizde böyle durumlarda oldu mu
Öyle bir stresli dönem oluyor ki tabikide arada olmadı değil :)) Doktor bizede bi kısıtlama söylemedi.. Kendimizce biz tercihen kısıtlama getirdik :))

Sizin durumunuz nedir şuan oldu mu bebeğiniz 🙏
2.tedavimden hamdolsun bir kızım var, kızıma yoldaş olsun dedim 3.kez daha yeni pozitif sonuç aldım.. Biraz kanamam vardı, iğneler falan devam ediyorum.. Nasip olur ise haftaya kese görmeye çağırdı doktor kanamam olunca.. hayırlısı olsun hepimiz için

2.tedavimden hamdolsun bir kızım var, kızıma yoldaş olsun dedim 3.kez daha yeni pozitif sonuç aldım.. Biraz kanamam vardı, iğneler falan devam ediyorum.. Nasip olur ise haftaya kese görmeye çağırdı doktor kanamam olunca.. hayırlısı olsun hepimiz için
Aminnn … Peki belirtiler neydi 7. Gününüz de transfer de ❤️

canım bende senin gibiyim 22 ocakta transferim yapıldı 5 Gün embriyosu iki adet taze transfer yapıldı ve bende bugün test yaptım negatif gördüm

canım bende senin gibiyim 22 ocakta transferim yapıldı 5 Gün embriyosu iki adet taze transfer yapıldı ve bende bugün test yaptım negatif gördüm
Yaaaa benim çok moralim bozuldu ve eşime söylemedim eve gelen sağlıkçı çocuğa aldırdım ona da belli etmedim bana söylediler yapma erken moralin bozulur bozulduda çarşamba gününü bekliyorum ama bilmiyorum ne zorrmuş bu bekleyiş

Yaaaa benim çok moralim bozuldu ve eşime söylemedim eve gelen sağlıkçı çocuğa aldırdım ona da belli etmedim bana söylediler yapma erken moralin bozulur bozulduda çarşamba gününü bekliyorum ama bilmiyorum ne zorrmuş bu bekleyiş
Valla bende çok pişman oldum yaptığım için keşke yapmasaydım test öyle bekleseydim böylesi daha zor bende belirtiye inanmıyorum çünkü bende arasa kramp oluyor ama transferden geldiğim ilk günden beri oluyor kramp belirtiye de inanmıyorum artık

Bu kadar erken sürede her test markasında çıkmıyor ben sabah idrarıyla 7.gün test yaptım hassas testti çıkmadı belirtimde vardı ikna olmadım gün içerisinde gidip daha pahalı bi test aldım onda gün ortasındaki idrar olmasına rağmen çıktı

Back
X