Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben pilates yaparken duruşumun düzeldiğini hissediyordum,istemeden dik duruyorsun zaten.Burda kambur durmanızdaki sebep önemli,öncelikle sağlık probleminizden mi kaynaklı bunu araştırdınız mı?
Ben pilates yaparken duruşumun düzeldiğini hissediyordum,istemeden dik duruyorsun zaten.Burda kambur durmanızdaki sebep önemli,öncelikle sağlık probleminizden mi kaynaklı bunu araştırdınız mı?
Bende de ergenlik döneminde ve çocuklukta ağır sırt çantasından dolayı eğrilik vardı sırt korseleri var dik durmak için ondan kullandım bir süre birde sırtıma tenis topu bağlamıştım daha dik durmak ve dik oturmak için işe yaramıştı ama bu doğru olduğu anlamına gelmiyor ama bir ortapediye git derim altında daha farklı birşey olmasın kontrol iyidir