Kızlar Lütfen Yardım

secil060

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
6
0
1
27
Kızlar kambur duruyorum boynum deve hörgücü gibi duruyor. Spora yazıldım pazartesi başlıyorum duruşum düzelir mi?

Kızlar kambur duruyorum boynum deve hörgücü gibi duruyor. Spora yazıldım pazartesi başlıyorum duruşum düzelir mi?
Ben pilates yaparken duruşumun düzeldiğini hissediyordum,istemeden dik duruyorsun zaten.Burda kambur durmanızdaki sebep önemli,öncelikle sağlık probleminizden mi kaynaklı bunu araştırdınız mı?

Ben pilates yaparken duruşumun düzeldiğini hissediyordum,istemeden dik duruyorsun zaten.Burda kambur durmanızdaki sebep önemli,öncelikle sağlık probleminizden mi kaynaklı bunu araştırdınız mı?
Hayir çok bisiklet binmistim ne olduysa o donemde oldu

Hayir ergenlikte cok bisiklet bindim
Bende de ergenlik döneminde ve çocuklukta ağır sırt çantasından dolayı eğrilik vardı sırt korseleri var dik durmak için ondan kullandım bir süre birde sırtıma tenis topu bağlamıştım daha dik durmak ve dik oturmak için işe yaramıştı ama bu doğru olduğu anlamına gelmiyor ama bir ortapediye git derim altında daha farklı birşey olmasın kontrol iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…