Kızlar lütfen yardım

nursenaseven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
10
0
1
24
Kızlar selam şimdi detaylıca anlatıyorum..
SAT başlangıcı 3 Ağustos. Yumurtlamayı ovülasyınla takip ettin 13 Ağustos. Bu arada reglim 24 25 gün sürüyor.
Beta 7000 küsür. Kesem bugün karından ultrasonla 10.1 mm göründü ve 4 hafta 6 günlük görünüyor ultrasonda. Yolk sac ile ilgili her hangi bir şey söylemedi doktor ultrason kağıdında da bir şey yazmıyor yolk sac ile ilgili. Yolk sac sizde ne zaman göründü? Ve bu tarihlere göre kesem normal mi? Yolk sac henüz görmediğim için boş gebelik mi diye endişe ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 🥺❤️

Eklentiler

• IMG_B6EC01A1-C8DB-4FDB-B4A7-492E8540690E.webp
    IMG_B6EC01A1-C8DB-4FDB-B4A7-492E8540690E.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar selam şimdi detaylıca anlatıyorum..
SAT başlangıcı 3 Ağustos. Yumurtlamayı ovülasyınla takip ettin 13 Ağustos. Bu arada reglim 24 25 gün sürüyor.
Beta 7000 küsür. Kesem bugün karından ultrasonla 10.1 mm göründü ve 4 hafta 6 günlük görünüyor ultrasonda. Yolk sac ile ilgili her hangi bir şey söylemedi doktor ultrason kağıdında da bir şey yazmıyor yolk sac ile ilgili. Yolk sac sizde ne zaman göründü? Ve bu tarihlere göre kesem normal mi? Yolk sac henüz görmediğim için boş gebelik mi diye endişe ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 🥺❤️
7+4 e kadar ne bebek ne yolk hic bisey görmedim. Kese 25 mm olmuştu. Aynı gun hem bebeği hem kalp atışını duydum🥰 cok cok başındasınız lutfen boyle şeyleri kafanıza cok takmadan bugunlerinizin keyfini çıkarın. Umarım sağlıkla ilerler süreciniz 💙

Cevapladıgınız için çok teşekkür ederim 🌸 peki 7+4 e kadar gidio hiç baktınız mı yani bakıpta mı göremediniz?

Back
X