• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardım

adenn34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
65
2
1
22
kızlar sizce 22 eylül ovulasyon testi pik mi yumurta çatlamış mı değerlendirmem lazım mı çünkü adet görmem gerekirken ovulasyon testi böyle çıktı adetim gecikti yumurtlamamı olmuş sizce

Eklentiler

• 3AE6AD9C-2DD7-40FC-BB29-9044B964A705.webp
    3AE6AD9C-2DD7-40FC-BB29-9044B964A705.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 61
kızlar sizce 22 eylül ovulasyon testi pik mi yumurta çatlamış mı değerlendirmem lazım mı çünkü adet görmem gerekirken ovulasyon testi böyle çıktı adetim gecikti yumurtlamamı olmuş sizce
22 sinde pik olmuş ama hala çatlamamış gözüküyor biraz silinmiş çatlamış da olabilir adet geciktiyse çatlamayan kist de olmuş olabilir.. Bazen böyle olunca lh yüksek cıkabiliyor hala bende pcos var benim de böyle olduğu aylarda çatlamamış oluyodu yumurta.

22 sinde pik olmuş ama hala çatlamamış gözüküyor biraz silinmiş çatlamış da olabilir adet geciktiyse çatlamayan kist de olmuş olabilir.. Bazen böyle olunca lh yüksek cıkabiliyor hala bende pcos var benim de böyle olduğu aylarda çatlamamış oluyodu yumurta.
Bende pcos yok her ay düzenli oluyorum ama bu ay nedense böyle oldu bende bişey anlamadım

Back
X