Canım zamanla alışıyor insan, regl olduğunda hayatını kısıtlayamazsın. Korkma o kolay kolay geçmez kumaşa, şimdiki pedler çok iyi sen evden çıkarken yeni birtane düzgünce takarsın öyle çıkarsın.
İleride işe başlayacaksın, regl zamanı okulda olmak zorunda kalacaksın yani bu kaçınılmaz birşey ki, eve kapatamayız kendimizi. Bilhassa yürüyüş ağrılar için çok iyi geliyor.
Benim hep ağrır aynen senin kullandığın hap dışında ağrıma iyi gelen olmaz hiç. O halde okulumada gittim, işe de gidilyorum.
Konsantre problemi, ağrı ile işe gelmek zor oluyor ama her ay belli günler işe gelememe gibi bir olanak yok :)
Bazen ben dışarda yürürken öyle bir akıntı hissediyorum ki sanki sel olacak heryerhehe ama hiç pantolonuma eteğime geçme problemi yaşamadım. Piyasadaki ince pedlerin hepsi çok iyi. Birşey olmaz yen korkunu :))
melisa çayı ağrıyı tamamen kesiyor. tavsiye ederim.
benden onaylısınçok doğru söylüyor .tüm iş bitiyor.melisa çayı ağrıyı tamamen kesiyor. tavsiye ederim.
benden onaylısınçok doğru söylüyor .tüm iş bitiyor.
Benim kadar yoğun adet gören birine rastlamadım daha. buna rağmen hiçde taşırmadım dışarı. Yöntemim çift külot.. İki tane üstüste giyip her ikisine de ped koyuyorum. Birinden taşsa diğeri tutar. İlk 3 günü böyle geçiriryorum. Sen de deneyebilirsin, rahatlatır belki.
çok kere çıkmış çok kere kadın erkek birçok insana rezil olmuşluğum vardır
aşırı sancı çekerim başımın dönüp bir yerlere tutunarak gittiğimde olmuştur
ama umrumda bile değildi hala değil
sonuçta bu senelerce çekeceğin bişey
hayatını bu kadar etkilemesine izin verme
koyu şeyler giy önceleri madem çıkmasından çekiniyosun
ağrın sızın oluyosa da bir ilaç al dışarıya çıkmadan etkisini kaybetmeden geri dön
falan filan bulunacak çok çözüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?